Find investorer: 8 grunde til at startups vælger Keystones

Find investorer: 8 grunde til at startups vælger Keystones

Hvorfor vælger startups og vækstvirksomheder at finde investorer via et investornetværk som Keystones? Her har vi listet nogle konkrete fordele for dig, som søger investorer.

 

1. Hurtig og effektiv eksponering over for mange investorer

Keystones er Danmarks største netværk for investorer i startups. Din case bliver sendt direkte ud i indbakkerne til over 500 yderst erfarne erhvervskræfter med en halv milliard i puljen. Vi er anerkendt for, at vores veltestede proces – fra ansøgning til at pengene lander på kontoen – er hurtig og effektiv.

2. Fuld opmærksomhed på din case

Vi afholder investormøder udelukkende dedikeret til dig og din virksomhed og du får over et længere forløb de minutter, du behøver.

3. Forøgede chancer

Vores høje medlemsantal giver langt bedre chancer for at nå i mål. Vi faciliterer en accelereret og veltestet proces fra vores første møde til pengene står på kontoen. Vi arbejder aktivt for at fastholde vores høje hitrate – typisk 70-80%.

4. Boost dit investornetværk

Opnå en effektiv og kraftig udvidelse af dit investornetværk og dine forbindelser i hele økosystemet. Vi giver dig komplet indsigt i alle interesserede investorer via vores medlemsplatform. “Investor relations” er ikke en engangsfornøjelse men en løbende og varig proces, som Keystones understøtter.

5. Dokumenterbare resultater

Vi investerer ugentligt ca. 1-2 mio. kr. i nye virksomheder – gerne sammen med andre aktører og deltager også i børsnoteringer. Mange case-historier ender på hjemmesiden og deles i nyhedsbrev med knap 5000 signups.

6. Altid i trygge hænder

Sekretariatet er din hotline. Hos os kommer du i trygge hænder hos specialiserede fagfolk med over 20 års erfaringer med business angels og investeringer i startups. Vi bistår med professionel rådgivning baseret på unikke indsigter fra adskillige investeringsrunder.

7. Vi løfter i flok

Vi elsker at investere i grupper. Fordelen ved at have flere investorer er, at du får en større pulje af viden, netværk og tidsressourcer, som du kan trække på mange år frem.

8. Værdifuld validering

Flere investorers samt Keystones’ blåstempling er med til at løfte troværdigheden omkring din case. Investorerne er dine ambassadører i markedet og du vil måske også opleve, at du får nemmere ved at lande nye kunder, partnere, medarbejdere, medie-opmærksomhed eller rejse kapital igen i fremtiden.

 

Læs om virksomheder, som har rejst kapital hos Keystones
Læs case-historier her