Bliv fortrolig med investeringsprocessen i fremtidens succesfulde startups

For at få en investering i en startup over målstregen kræver det, at investorer, founders og rådgivere arbejder godt sammen i en fælles proces.

Det kræver rugbrødsarbejde, essentielle færdigheder og en række værktøjer for at nå i mål. Og dem lærer vi dig på denne bootcamp om investeringsprocessen.

Det at involvere sig i investeringsprocessen er en nødvendighed for founders. Og for investorer og rådgivere er det ofte adgangsbilletten til at få større indflydelse i virksomheden, skabe engagement og måske endda lande spændende bestyrelses- og advisory board-poster.

En afgørende rolle i processen er at få skabt et velfungerede Lead Investor Team, som sammen med founders, rådgivere og andre investorer skaber forudsætningerne for den bedst mulige investering i virksomheden.

Hvem er målgruppen for Bootcampen om Investerings-processen?

Bootcampen er for dig, der er investor, founder, bestyrelsesmedlem eller rådgiver – og som gerne vil dygtiggøres i at få investeringer i startups og scaleups til at lykkes.

Tilmeld dig her:
Tirsdag 3. september 2024 kl. 9-16
Tirsdag 5. november 2024 kl. 9-16

Pris: 2.500 DKK inkl. moms

Hvad lærer du på Bootcamp om Investeringsprocessen?

Vores ambition er at give dig så mange konkrete redskaber til at forstå og deltage i investeringsprocessen, som vi kan nå på 7 timer. Vellykkede syndikerede investeringer kræver nemlig en lang række kompetencer, som vi giver dig på bootcampen.

Du lærer bl.a.:

  • Hvorfor det er en fordel at være flere lead investorer i et lead team
  • Hvordan man etablerer og driver et lead team, der sammen kan kvalificere investeringsmuligheden
  • Hvilke investeringsværktøjer, vi anbefaler at bruge
  • Hvordan kan ejerfordelingen og teamet påvirke investeringsprocessen?
  • Hvordan forhandler du investeringen på plads?
  • Hvordan skaber du et gennemarbejdet term sheet, der bl.a. kan fungere som løftestang til dialogen med passive investorer?
  • Hvilke konkrete skridt består due diligence-processen af?
  • Hvordan bruger du et cap table til at træffe beslutninger?
  • Hvad en syndikeringsaftale går ud på, og hvorfor et håndslag ikke er nogen god idé?

Der kan være stor forskel på, hvad der lyder fornuftigt på power point i forhold til, hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Derfor får du løbende testet din viden ved at arbejde i grupper med case-opgaver. Netop denne del af bootcampen har tidligere deltagere været glade for, da det gav dem muligheden for at netværke med andre investorer, founders og rådgivere, som de derefter har samarbejdet med i konkrete investeringer.

Hvad koster en plads på Bootcampen om Investerings-processen?

Din investering i at blive klædt godt på er 2.500 DKK inkl. moms. For den pris får du:

– Kvalificeret undervisning i DTU Science Park
– Fuld forplejning i løbet af dagen
– Netværk med ligesindede på holdet

Vi har besluttet at sætte prisen så lavt, så du kan tage det første skridt mod at blive klar til at blive lead investor – uden at det skal koste flere dage og mange tusinde kroner.

Lokation

Keystones A/S
DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Lyngby

*Hvis du bliver forhindret, så refunderes deltagergebyret ikke, men din billet overføres til næste hold.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om kurset er relevant for dig.

Kenneth Larsen
CEO, Keystones
+45 24251744
kl@keystones.dk

Vi glæder os til at lære dig, hvordan du bliver skarp på investeringsprocessen i startups. Reservér din plads allerede nu. Ved tilmelding vil du også blive holdt opdateret med vores nyhedsbrev.

DKK 2.500,-
inkl. moms

OM OS

Hvem underviser?

Om Kenneth Larsen
Kenneth Larsen er stifter og CEO i Keystones netværket. Han har igennem de seneste 20 år screenet tusindvis af startups, faciliteret hundredevis af investormøder og selv været startup investor i over 20 virksomheder med tilhørende roller i bestyrelser. På kurset vil Kenneth på baggrund af sine mangeårige erfaringer benytte praktiske case-eksempler, som du kan lære af.

Om Emilie Timm
Emilie Timm er medejer og COO i Keystones netværket, hvor hun igennem de seneste år har været med til at lukke en lang række kapitalrunder for danske startups. Emilie har for nylig afsluttet DTU Board Education, hvor hun er blevet klædt på til fremtidens bestyrelsesarbejde.