Genkender du det?

Du er med som stifter, investor, bestyrelsesmedlem eller rådgiver i en spændende startup, men der er ikke helt orden i det juridiske penalhus:

 • Du er medstifter af en kapitalsøgende startup, og det er gået op for dig, at ejeraftalen er mangelfuld og selvmodsigende!

 • Du er som investor på vej til at skyde kapital ind i en startup, men du synes egentlig at alle selskabsdokumenterne bør skrives helt om
 • Du er bestyrelsesmedlem i en startup og rykker direktøren for at få styr på direktørkontrakter og warrants…der kun findes som mundtlige aftaler
 • Du møder som rådgiver mange startups, men føler dig på bar bund i forhold til skattemæssige aspekter og investering via holdingselskaber

Så kom med på vores nye Startup Jura Bootcamp, hvor vi på 7 timer hjælper dig med at få god indsigt i det juridiske og skattetekniske fundament. Vi klæder dig på til en bedre forståelse af området, så du kan bidrage professionelt på rejsen mod skalering og investorkapital.

Hvem er målgruppen for Startup Jura Bootcampen?
Vi har skræddersyet denne bootcamp til dig, der er startup stifter, investor, bestyrelsesmedlem eller rådgiver og som gerne vil blive skarp på de vigtigste aftaleforhold.

Tilmeld dig her:

Tirsdag 24. september 2024 kl. 9-16
Onsdag 27. november 2024 kl. 9-16

Pris: 2.500 kr. inkl. moms

Hvad lærer du på Startup Jura Bootcamp?

Alt for mange startups og scaleups kæmper med uorden i penalhuset i et omfang, der hæmmer virksomhedens vækst. Kom med på Startup Jura Bootcamp, hvor vi på 7 timer dykker ned i nogle af de vigtigste aftaleforhold. Vi ser nærmere på:

 • Lynintroduktion til de basale krav – Selskabsloven, vedtægter, forsikring, ledelse og ejerbog

  Det stærke fundament: Selskabsstruktur, ejeraftale, patenter, bestyrelse og direktørkontrakter

  Håndtering af økonomiske forpligtelser: Transaktioner, offentlig støtte, lån, investering og rapportering

  Investorparagraffer: Likvidationspræference, udvandingsbeskyttelse, “pistol-klausuler”, garantistillelse, medsalgsret- og pligt

  Beskatning af startup investeringer: Investering via holding selskab, frie midler eller pension, warrants, lager- og realisationsskatning

Vi glæder os til at nørde i dybden og gennemgå en række case eksempler fra det virkelige liv. Vi vil introducere dig til praktiske øvelser og dilemmaer, som måske i første omgang vil spolere din nattesøvn, men forhåbentlig også gør, at du kan navigere stærkt videre i den eller de startups du er involveret i.

Hvad koster en plads på Startup Jura Bootcamp?

Din investering i at blive klædt godt på er 2.500 DKK inkl. moms. For den pris får du:

– Kvalificeret undervisning i DTU Science Park
– Fuld forplejning i løbet af dagen
– Netværk med ligesindede på holdet

Vi har besluttet at sætte prisen så lavt, så du kan tage det første skridt mod at blive klar til en startup-bestyrelsespost – uden at det skal koste flere dage og mange tusinde kroner.

Tid og sted

Tirsdag 19. marts 2024
Onsdag 5. juni 2024
Tirsdag 24. september 2024
Onsdag 27. november 2024

Tid: kl. 9-16

Keystones A/S
DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Lyngby
Diplomvej 381, 2800 Lyngby

*Hvis du bliver forhindret, så refunderes deltagergebyret ikke, men din billet overføres til næste hold.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om kurset er relevant for dig.

Kenneth Larsen
CEO, Keystones
+45 24251744
kl@keystones.dk

Skriv dig op til kurset og reservér din plads, så vi kan lære dig, om nogle af de grundlæggende juridiske principper ved investering i startup virksomheder. Ved tilmelding vil du også blive holdt opdateret med vores nyhedsbrev.

DKK 2.500,-
inkl. moms