Bliv klar til lukke din første (eller næste) investeringsrunde på 2,5 timer

Genkender du det her:

  • Du har hørt om både business angels, equity crowdfunding, venture capital og vækstbørs-noteringer i startup økosystemet, men du er i tvivl om, hvilken kapital, der bedst bringes i spil hvornår.

  • Du har begrænsede eller få (eller måske dårlige) erfaringer med at rejse kapital til din startup.
  • Du er i dialog med investorer, som vil investere “kloge penge” til en lav værdiansættelse, men du er i tvivl om, hvor kloge pengene egentlig er.
  • Det haster! Der skal bruges kapital lige nu til at kunne sætte turbo på skaleringen…men du ved ikke helt, hvilke håndtag du skal dreje på for at få pengene på bogen så hurtigt som muligt.
  • Det flyver rundt med smarte begreber som pre-money valuation, term sheet, due diligence, lead team, syndikeringer, sweat equity, konvertible lån, warrants… hvilke begreber skal man kende hvornår?

I Keystones har vi kogt mere end 20 års erfaringer med business angels og startups ned til et intensivt 2,5 timers kursus, der klæder dig på til at møde investorerne og rejse kapital.

Tilmeld dig her:

Torsdag 29. august 2024 kl. 14:00-16:30
Onsdag 30. oktober 2024 kl. 09:00-11:30

Hvad lærer du på kurset “Sådan rejser du kapital til din startup”?

På 2,5 timer tager vi dig igennem de vigtigste punkter, du skal være opmærksom på, når du skal rejse kapital. Her vil du bl.a. lære om:

– Introduktion til kapitallandskabet i Danmark
– Processen fra “pitch deck” til investering
– Værdiansættelse
– Term sheet og due diligence
– Business angels og syndikerede investeringer

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om kurset er relevant for dig.

Kenneth Larsen
CEO, Keystones
+45 24251744
kl@keystones.dk

Hvad koster en plads på kurset?

Din investering til at blive klædt godt på til at rejse kapital er 1.875 DKK inkl. moms. For den pris får du:

– Kvalificeret undervisning i DTU Science Park
– Netværk med ligesindede på holdet
– Praktiske eksempler

Lokation
Keystones A/S
DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Lyngby

*Hvis du bliver forhindret, så refunderes deltagergebyret ikke, men din billet overføres til næste hold.

At rejse kapital kan være en langtrukken proces, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Vi ønsker at bidrage til at gøre det lettere for dig at komme i gang med kapitalrunden. Ved tilmelding vil du også blive holdt opdateret med vores nyhedsbrev.

DKK 1.875,-
inkl. moms

OM OS

Hvem underviser?

Om Jan Rosenbom
Jan Rosenbom er medstifter af Keystones og har gennem de seneste 20 år screenet tusindvis af startups, faciliteret hundredvis af investormøder og er selv en rutineret startup investor i både unoterede startups og virksomheder som er noteret på vækstbørser. Jan deltager ofte som jury medlem i danske og internationale venture konkurrencer.

Om Emilie Timm
Emilie Timm er medejer og COO i Keystones netværket, hvor hun igennem de seneste år har været med til at lukke en lang række kapitalrunder for danske startups. Emilie har for nyligt afsluttet DTU Board Education, hvor hun er blevet klædt på til fremtidens bestyrelsesarbejde.