Bliv klar til din første (eller næste) startup-bestyrelsespost på 7 timer

Genkender du det her:

  • Du har en masse relevant erfaring, som du gerne vil bruge i en bestyrelse i en startup – men du er i tvivl om, hvordan du egentlig kommer i gang.

  • Du sidder allerede i en eller flere bestyrelser, men du har svært ved at få åbnet døren til bestyrelsesposten i en spændende startup-virksomhed.
  • Du driver selv en startup og ønsker at sammensætte den helt rigtige bestyrelse på det rette tidspunkt.
  • Du er investor og ønsker at få etableret den bedst mulige bestyrelse til at hjælpe virksomheden.

Så vil vi gerne gøre det lidt lettere for dig.

Vi har nemlig udviklet en helt ny Startup Bestyrelse Bootcamp, der giver dig en destilleret introduktion til feltet, og som klæder dig på til at kunne varetage ansvaret i en startup-bestyrelse – og dermed kunne bidrage professionelt med at realisere vækstpotentialet.

Hvem er målgruppen for Startup Bestyrelse Bootcamp?

Vi har skræddersyet denne bootcamp til dig, der er potentielt bestyrelsesmedlem, investor eller kapitalsøgende startup, og som mangler basisviden til bestyrelsesarbejdet i en startup.

Vi har destilleret den væsentligste viden på området og giver dig på én dag de grundlæggende do’s and dont’s inden for feltet, baseret på 20 års reel erfaring på området.

Tilmeld dig her til
6. juni (venteliste)
7. juni (4 ledige pladser)
14. juni (
venteliste)
30. august (6 ledige pladser)

Hvad lærer du på Startup Bestyrelse Bootcamp

På 7 timer klæder vi dig på til en bestyrelsespost i en startup.

At være en del af en startup-bestyrelse adskiller sig nemlig væsentligt fra bestyrelsesarbejde i etablerede og større virksomheder.

Meget er anderledes: Den løbende sparring med CEO, forberedelsen af bestyrelsesmødet, afviklingen af møderne, coachingen af iværksætter-teamet og rapportering og opfølgning.

Derfor vil vi på denne Startup Bestyrelse Bootcamp hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål, give professionel coaching og sparring til ledelsen.

Du lærer bl.a.:

– Hvilke faldgruber du bør undgå, når du søger en bestyrelsespost i en startup og du får en større forståelse for kompleksiteten i arbejdet

– Hvilke gode spørgsmål, du skal stille til bestyrelsesmøderne – og dermed hvordan du reelt leverer værdi i en startup-bestyrelse

– Hvad dit særlige ansvar er i en bestyrelse, og hvordan du undgår de værste misforståelser på området (hint: Du kommer måske til at skulle tage penge med på arbejde …)

Derudover gennemgår vi:

• Hvad er så specielt ved startup-bestyrelser?

• Hvornår på startup-rejsen skal bestyrelsen etableres?

• Juridiske forhold, forsikring og aflønning

• Bestyrelsens rolle, ansvar og formalia

• Ejerskabsstruktur og transaktioner

• Finansieringsstrategi og kapitalberedskab

Det er store ambitioner for et 7 timers kursus, men vi har sørget for fuld forplejning hele dagen, så du ikke går kold hen over notesblokken undervejs.

Hvad koster en plads på Startup Bestyrelse Bootcamp

Din investering i at blive klædt godt på er 2.500 DKK inkl. moms. For den pris får du:

– Kvalificeret undervisning i DTU Science Park
– Fuld forplejning i løbet af dagen
– Netværk med ligesindede på holdet

Vi har besluttet at sætte prisen så lavt, så du kan tage det første skridt mod at blive klar til en startup-bestyrelsespost – uden at det skal koste flere dage og mange tusinde kroner.

Tid og sted

Tirsdag 6. juni. 2023

Onsdag 7. juni 2023

Onsdag 14. juni 2023

Onsdag 30. august 2023

Tid: kl. 9-16

Keystones A/S
DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Lyngby
Diplomvej 381, 2800 Lyngby

*Hvis du bliver forhindret, så refunderes deltagergebyret ikke, men din billet overføres til næste hold.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om kurset er relevant for dig.

Kenneth Larsen
CEO, Keystones
+45 24251744
kl@keystones.dk

Tirsdag den 6. juni 2023 kl. 9-16

Onsdag den 7. juni 2023 kl. 9-16

Onsdag den 14. juni 2023 kl. 9-16

Onsdag den 30. august 2023 kl. 9-16

At være en del af en startup bestyrelse adskiller sig væsentligt fra bestyrelsesarbejde i etablerede og større virksomheder.
Meget er anderledes: Den løbende sparring med CEO, forberedelsen af bestyrelsesmødet, afviklingen af møderne, coachingen af iværksætter-teamet og rapportering og opfølgning.

Derfor vil vi på denne Startup Bestyrelse Bootcamp hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål, give professionel coaching og sparring til ledelsen.

DKK 2.500,-
inkl. moms

OM OS
Hvem underviser?

Om Kenneth Larsen
Kenneth Larsen er stifter og CEO i Keystones netværket, og har igennem de seneste 20 år screenet tusindvis af startups, faciliteret hundredevis af investormøder og selv været startup investor i over 20 virksomheder med tilhørende roller i bestyrelser. På kurset vil Kenneth på baggrund af sine mange års erfaringer inde for bestyrelsesarbejde benytte praktiske case eksempler, som du kan lære af.

“Arbejdet i en startup bestyrelse kan både være fantastisk og frustrerende. Fantastisk, fordi bestyrelsen har mulighed for at levere reel,  hurtig og hands-on værdi til virksomheden. Frustrerende, fordi virksomhedens menneskelige og økonomiske ressourcer ofte er presset til det yderste – allerede inden  bestyrelsesmødet er startet”

Kenneth Larsen,  CEO i Keystones

Bliv en del af Bootcampen
Opstart for næste Startup Bestyrelse Bootcamp
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec