VELKOMMEN
Brænder du for startup-investeringer?

Vi er Danmarks største netværk af startup investorer. Netværket består af private investorer, business angels, familiefonde, corporate ventures og acceleratorer, som investerer kapital og kompetencer i udvalgte danske vækstvirksomheder.

Mange medlemmer er aktive investorer og deltager aktivt i bestyrelser og ledelser. Derudover er der mulighed for at være med som passiv investor i de mange syndikerede investeringer, der årligt etableres.

Alt i alt investerer vi i mange virksomheder og gør en væsentlig forskel i det danske startup og scaleup økosystem.

Vil du også gøre en forskel?

MULIGHEDER
Som medlem af Keystones kan du forløse dit potentiale som

  • Investor

  • Bestyrelse/advisory board


Du kan ugentligt møde ligesindede investorer samt spændende startups
. Virksomhederne søger både risikovillig kapital samt dygtige ressourcer til ledelsesteamet, som kan levere sparring og netværk.

CASES
Ugentligt deal flow

 

+100 CASES
Årligt deal flow

Vi introducerer ca. 100 startups digitalt og fysisk til vores medlemmer i løbet af året. Det sker via vores medlemsplatform, de ugentlige case-præsentationer, vores samarbejdspartnere og de mange events.

Investeringsprocesserne styres via den digitale medlemsplatform, hvor du kan se nærmere på aktuelle investeringsmuligheder. Her kan du se, hvilke cases er i proces, hvilke medlemmer der er interesserede i at investere i hver enkelt case og indikere din interesse i at investere enten aktivt eller passivt.

Kan jeg blive medlem?

Er du villig til at investere risikovillig kapital og lægge hånden på kogepladen, så er det måske dig, vi søger.

Vi deler alle sammen glæden ved at kunne realisere én eller flere iværksætterdrømme – og vi gør det gerne i samarbejdende grupper. Enten som en fritidssport eller et fuldtidsprojekt.

Det er en fordel, hvis du har flere års erhvervserfaring – og det kan være inden for en bred vifte af fagområder. Hvor du bor er underordnet. Vi har medlemmer i hele Danmark og flere af os bor sågar på den anden side af jorden.

Skal vi bygge virksomheder sammen?