VELKOMMEN
Brænder du for startup-investeringer?

Vi er Danmarks største netværk af startup investorer. Netværket består af private investorer, business angels, familiefonde, corporate ventures og acceleratorer, som investerer kapital og kompetencer i udvalgte danske vækstvirksomheder.

Mange medlemmer er aktive investorer og deltager aktivt i bestyrelser og ledelser. Derudover er der mulighed for at være med som passiv investor i de mange syndikerede investeringer, der årligt etableres.

Alt i alt investerer vi i mange virksomheder og gør en væsentlig forskel i det danske startup og scaleup økosystem.

Vil du også gøre en forskel?

MULIGHEDER
Som medlem af Keystones kan du forløse dit potentiale som

  • Investor

  • Bestyrelse/advisory board

  • CEO / CFO / CMO / CCO


Du kan ugentligt møde ligesindede investorer samt spændende startups
. Virksomhederne søger både risikovillig kapital samt dygtige ressourcer til ledelsesteamet, som kan levere sparring og netværk.

CASES
Ugentligt deal flow

 

+100 CASES
Årligt deal flow

Vi introducerer ca. 100 startups til vores medlemmer i løbet af året. Det sker via vores medlemsplatform, de ugentlige case-præsentationer, vores samarbejdspartnere og de mange events.

Investeringsprocesserne styres via den digitale medlemsplatform, hvor du kan se nærmere på aktuelle investeringsmuligheder. Her kan du se, hvilke cases er i proces, hvilke medlemmer der er interesserede i at investere i hver enkelt case og indikere din interesse i at investere enten aktivt eller passivt.

Vi udvikler hinanden på 4 områder:

UDDANNELSE
1. Keystones Investor Program

Parallelt med case-strømmen tilbydes medlemmerne også en lang række uddannelsesmuligheder, hvor vi dykker ned i startup investorens værktøjskasse og deler tips og tricks om alt fra værdiansættelse af startups til skalering og exits, arbejdet som lead-investor og meget mere.

PROBLEMLØSNING
2. Fast træning for både nye og rutinerede case-knusere

Ligesom i den lokale sportsklub tager vi med ugentlige mellemrum fat i en ny spændende udfordring. Vi kalder det “ugens case”. Som medlem trænes man i at analysere en case hurtigt og levere kvalificeret sparring inden for alt fra strategi til forretningsudvikling. Hvis man vil mere end det, er der ofte en post ledig som f.eks. investor, advisory board medlem.

SYNDIKATER
3. Investeringer i grupper

Investering i startups er en holdsport og øvelsen er ikke bare at finde de rigtige virksomheder, men også at finde de rigtige mennesker at spille på hold med. Hos Keystones lærer du, hvad det indebærer at investere effektivt og professionelt sammen i gruppen og ikke mindst at tage lederskab, hvis det behøves.

AFKAST
4. Angel investorens afkast

Angel investeringer giver mindst 2x pengene igen over 4 år. Keystones-porteføljen følger samme værdiudvikling. Men da vi er mere do’ers end spekulanter, spørger vi ikke os selv hvad afkastet er – men hvordan vi skaber det. Vi ved, at afkast kræver en indsats.

Kan jeg blive medlem?

Er du lidt af en “virksomhedsbygger” og deler du vores ambitioner om at bygge flere danske vækst-succeser? Er du også villig til at lægge hånden på kogepladen, så er det måske dig, vi søger.

Det er en fordel, hvis du har flere års erhvervserfaring – og det kan være inden for en bred vifte af fagområder. Hvor du bor er underordnet. Vi har medlemmer i hele Danmark og flere af os bor sågar på den anden side af jorden.

Vi deler alle sammen glæden ved at kunne realisere én eller flere iværksætterdrømme – og vi gør det gerne i samarbejdende grupper. Enten som en fritidssport eller et fuldtidsprojekt.

Skal vi bygge virksomheder sammen?

Alle nye medlemmer starter snart – læs her

 
Bliv medlem