Overvejer du, om investering i startups er noget for dig? Er du en kommerciel ildsjæl, som brænder for iværksætteri og er du nysgerrig på, hvordan du kommer i gang med at investere mindre beløb i startups? Bliv gæst hos Keystones, Danmarks største netværk for investorer i startups.


De kalder os “virkelighedens Løvens Hule”

I Keystones er vi store fans af DR-programmet Løvens Hule – særligt fordi det har skabt positiv interesse om en verden, som kun de færreste kendte til før Løvens Hule blev et populært mediefænomen. Efterfølgende har både magasinet Penge og Privatøkonomi og Berlingske døbt Keystones “Virkelighedens Løvens Hule”. Penge og Privatøkonomi har skrevet en 6 siders dybdegående rapportage om netværket (læs mere her).

Løvens Hule læring nummer 1

Et af mange vigtige læringer fra Løvens Hule omhandler værdiansættelser og kunsten at værdiansætte sit startup smart (læs mere her). Vi har bl.a. undersøgt værdiansættelserne af de mindst 100 startups, som har deltaget i Løvens Hule. Hvilken værdiansættelse kommer de ind med og hvilken ender de ud med? Resultaterne forbavser (læs mere her). Marie Louise Axelsen, redaktionschefen bag Løvens Hule, besvarede i et eksklusivt interview med Keystones, hvorvidt værdiansættelserne sættes af iværksætterne selv eller i samråd med folkene bag programmet (se 2,4 min. interview her).

I Keystones kan du få undervisning om netop værdiansættelse af startups og du kan derudover også lære om screening, due diligence, syndikerede investeringer, bestyrelsesarbejde i startups, investeringsstrategier og meget mere (læs mere her).


Bliv gæst ved næste medlemsmøde

Keystones afholder medlemsmøder de fleste torsdage i måneden og du kan stadig nå med som gæst ganske uforpligtende.
Skriv til Frederik Ploug Søgaard på fps@keystones.dk og hør mere om mulighederne.

Læs mere om netværket her

 

Keystones er relevante for dig som

  • har op til flere års solid erhvervser­far­ing eller er leder/ejer af en SMV
  • har spidskompetencer som f.eks. salg, marketing, ledelse, HR, IT, jura eller generalist… eller internationalisering, kapitalrejsning mv.
  • søger ny inspi­ra­tion og erfaringer i startup-verden på vegne af din virk­somhed og/eller dig selv og din kar­riere
  • har overve­jet involver­ing i star­tups f.eks. som medlem af bestyrelse, advi­sory board, investor, med­s­tifter eller som en del af den daglige ledelse
  • har behov for inspiration til ny innovation eller innovationsprocesser
  • eller blot interesseret i ”Startup” verdenen
  • nu eller på sigt overvejer en måde at bidrage / støtte iværksætteri