Worthmore lander syndikeret investering med Keystones investorer
Worthmore er en telekommunikations startup med en mission om at revolutionere branchen med en bæredygtig smartphone-løsning. De er dedikerede til at levere miljøvenlige og samfundsansvarlige telekommunikationstjenester til enkeltpersoner og virksomheder. Gennem en innovative teknologi minimerer Worthmore CO2-aftrykket ved brug af smartphones.

CEO og Founder, Tegan Spinner udtaler ”Efter måneders hårdt arbejde og mange udfordringer, er jeg utroligt begejstret for at dele nyheden om, at vores startup Worthmore endelig har fået den næste investeringsrunde med et kompetent syndikat af investorer fra Keystones. Det føles som en stor milepæl i vores iværksætterrejse, hvor vi endelig får chancen for at lancere vores helt eget telekommunikationsselskab med fokus på bæredygtighed. Vi vil gerne takke alle, der har hjulpet og støttet os på vejen, bl.a. Michael Wiatr fra Antler og lead teamet fra Keystones med Bo Kjøller Westphal og Jakob Sassersen Hill i spidsen. Men vigtigst af alt takker jeg vores CTO, Merveille Kabombwe, som har været der i de hårde tider og nu vil stå overfor en helt ny række udfordringer.

Worthmore har været gennem en struktureret kapitalproces i Keystones, hvor bl.a. teamet er blevet testet, deltaget i flere pitch møder, individuelle samtaler med investorer og ikke mindst en grundig due diligence. Med ny kapital og et stærkt investor-team omkring virksomheden, er Worthmore nu i en styrket position til at få lanceret deres første produkt. Tegan Spinner udtaler ”Vores mission er at disrupte telekommunikationsbranchen til gavn for mennesker og planeten ved at tilbyde miljøvenlige og samfundsansvarlige telekommunikationstjenester. Jeg kan næsten ikke vente på øjeblikket, hvor jeg kan sætte det første SIM-kort i min telefon og foretage mit første opkald.”