TaxHelper rejser 5 mio. kr. til skalering
TaxHelper gør det nemt at få de personlige skattefradrag, du har ret til. Selskabet har opbygget en simpel og intuitiv platform, hvor al den komplekse skattesprog er taget ud og erstattet med letforståelige spørgsmål. Brugerne bruger i gennemsnit 15 minutter på platformen og får gennemsnit 2.704 kr. ekstra tilbage i skat. Visionen er at lette skatterelaterede udfordringer for helt almindelig mennesker i hele verden.

TaxHelper har netop sikret en syndikeret investering på over 5 millioner DKK, hvor Keystones spillede en rolle som del af investorgruppen og medvirkede til at forme investeringsbetingelserne.

CEO, Aske Buemann siger: “Denne investering vil bidrage til at skalere vores vækst yderlig, ansætte topkvalificeret personale og intensivere vores markedsføring, så vi kan nå ud til endnu flere brugere. Vi er glade for Keystones indsats, som var faciliterende i at lukke hele runden med mange forskellige investorer.”

Med sloganet “Fighting for Financial Justice” kæmper TaxHelper sig ud i verden og har nu musklerne til at sætte mere tryk på skaleringen i bl.a. UK, hvor de allerede har fået en god start.