Foody sikrer første investeringsrunde med eksterne investorer
Foody, en innovativ online dagligvarebutik, har netop sikret sig den første finansieringsrunde med eksterne investorer. Virksomheden er dedikeret til bæredygtighed og leverer dagligvarer til byer ved hjælp af store elektriske cykler. Med en hurtig leveringstid på under en time minder Foody om de gode gamle dage, hvor købmanden sendte bydrengen ud på en cykel for at levere varerne.

At opbygge en topmoderne dagligvare-startup fra bunden med et nyt og bæredygtigt detailkoncept er en enorm udfordring. Foody har udviklet deres egen AI-baserede logistikmotor og investeret i en helt ny IT-platform og en “Dark Store”, som er et moderne lager beliggende på Nørrebro. Virksomheden har også samlet et hold af budde, pakkere, indkøbere og meget mere. Trods udfordringerne har Foody formået at drive en succesfuld markedsføring. CEO Jannik Haargaard udtaler: “Vi har oplevet en enorm interesse for vores koncept i den korte tid, vi har eksisteret, og vi har vækstet med 78% (CAGR) kvartal for kvartal.”

For at støtte virksomhedens vækst er kapital afgørende, og derfor startede Foody i 2022 deres første eksterne investeringsrunde. “Det var oplagt for os at bruge Keystones i stedet for at opsøge investorer individuelt,” siger CEO Jannik Haargaard. Foody var også i kontakt med andre investornetværk, og i samarbejde med en eksisterende investor og en investor fra Keystones lykkedes det at lukke en investeringsrunde.

I forlængelse af den succesfulde finansieringsrunde fortsætter Foody acceleration via yderligere vækstkapital. Foody er netop blevet accepteret på verdens største crowd-investeringsplatform Seedrs, så det bliver nu muligt for mange flere at være med.