FOM Technologies vinder prisen for bedste børsnotering i Europa i kategorien ”Rising Star”. FOM er blandt de virksomheder, som medlemmer af Keystones investerede i under børsnoteringen.

Uddrag af pressemeddelelse:


Sent i går blev FOM Technologies tildelt prisen for bedste børsnotering ved det årlige awardshow arrangeret af FESE (Federation of European Securities Exchanges), European Issuer’s samt DG Grow (Den Europæiske Kommission for Interne Markeder, Industri, Entrepreneurship og SME’s).

Ved prisudstillingen i Slovenien blev administrerende direktør, Michael Stadi, overrakt prisen for bedste børsnotering med en markedsværdi på op til € 50 millioner ved notering. Prisen er endnu et vidnesbyrd om den rejse, FOM har været på de seneste år efter at have besluttet sig for at blive børsnoteret og ved den tilendebragte børsnotering i sommeren 2020.

Vi er ekstremt stolte og begejstrede for, at Nasdaq First North Growth Market i Danmark har valgt at nominere os til den årlige prestigefyldte European Small and Mid-Cap Awards 2021, blandt de mange andre fantastiske selskaber, der blev noteret på børsen i 2020”, udtaler Michael Stadi, CEO i FOM Technologies. ”Yderligere er det fuldstændig fantastisk, at vi ender med at stå som Europæisk vinder blandt alle de Europæiske landes kandidater.”

 
Rising Star kategorien:

Vinderen af ​​”Rising Star Award” skille sig ud som en exceptionel performer i undergruppen af ​​SMV’er med en markedsværdi på op til € 50 mio. ved notering. Kriterierne er følgende:

  •  Enestående præstation i gruppen af ​​SMV’er med en markedsværdi på op til 50 mio. EUR
  •  En ansvarlig virksomhed.
  •  En virksomhed i vækst, og med et klart yderligere vækstpotentiale.
  •  Godt ledet og har gjort god brug af provenuet fra børsnoteringen til at skabe platform for  yderligere vækst.
  •  Siden selskabet blev børsnoteret, skal aktiekursen være steget til et respektabelt, men ikke  overdrevent  niveau.

Om European Small and Mid-Cap Award prisen:

European Small and Mid-Cap Awards har til formål at fremme bedste praksis og tilskynde flere små og mellemstore virksomheder (SMV’er) til at få adgang til kapitalmarkeder via børsnoteringer. Dette er et fælles initiativ fra Europa-Kommissionen, fra de førende Europæiske værdipapirbørser og fra Europæiske udstedere.

SMV’er skaber grundlaget for den Europæiske økonomi i dag og i fremtiden. Mere end 98 % af EU’s virksomheder er SMV’er, og de tegner sig for to tredjedele af al beskæftigelse samt næsten 60 % af bruttoværditilvæksten i EU’s økonomi. Som grundlag for iværksætteri, job og vækst har SMV’er brug for et gunstigt miljø, der opfylder deres finansieringsbehov, især når de skal have adgang til markeder.

Prisoverrækkelsen blev arrangeret for første gang i 2013 af European Issuer’s og Federation of European Securities Exchanges (FESE) på initiativ af Generaldirektoratet for Erhverv og Industri (nu General direktoratet for Det Indre Marked, Industri, Entrepreneurship og SMV’er) som er en del af Europa-Kommissionen. Disse sammenslutninger repræsenterer sammen de Europæiske værdipapirbørser og de selskaber, der er noteret på dem. Priserne viser mangfoldigheden af Europæiske markeder og sigter mod at fremme børsnoteringer, især rettet mod SMV’er og vækstvirksomheder. Disse virksomheder er afgørende for europæisk økonomisk genopretning og for at nå EU’s mål om jobskabelse, konkurrenceevne og vækst.

Priserne har til formål at fremme bedste praksis og at fremhæve de bedste europæiske små og mellemstore virksomheder, der har fået adgang til kapitalmarkederne via en børsintroduktion (IPO).