Joes & Cos ønsker at transformere byen til ét stort coworking space, hvor man kan mødes, arbejde og udvide sit netværk. De har netop hentet 1 mio. kroner fra 6 Keystones investorer og den nye accelerator Propagator.

 

De to founders – William Restrepo og Simon Lyngsø – har introduceret muligheden for et mere fleksibelt arbejdsliv til alle. Et “lo-mad” liv, hvor man som lokal nomade kan arbejde hvor, hvornår og med hvem, man ønsker det. De har indgået aftaler med coworking spaces og hoteller om at tilbyde et Work Pass, som giver adgang til en dag med kaffe og rabat på øvrige køb.

Hybrid-arbejdet er kommet for at blive

Joes&Cos har udviklet en app, hvor brugeren nemt kan booke en lang række coworking spaces, hoteller og mødelokaler i byen.  Post-corona får flere til at være mere fleksible omkring den måde, de arbejder på.

“Vi ser allerede at 82% procent, post-corona, har valgt at arbejde hybridt 1-5 dage om ugen. LinkedIn spurgte 10.000 respondenter, hvor vigtigt denne nyvundne fleksibilitet var, hvoraf 52% svarede at de hellere ville finde en ny arbejdsgiver end at give afkald på fleksibiliteten”, udtaler Simon Lyngsø.

Realdania som fødselshjælper

Realdania har støttet Joes & Cos med soft funding i et Tech Match projekt, fordi Joes & Cos er med til at finde ny anvendelse af de mange erhvervskvadratmeter som pt. står tomme i København.

Erfarne investorer i spidsen

Keystones gennemførte ultimo 2021 et proptech event i samarbejde med Proptech Danmark, hvor Joes&Cos var blandt de udvalgte proptech selskaber, der præsenterede deres selskab for Keystones medlemmerne.  Efterfølgende har et syndikat på 6 personer fra Keystones – med Per Andersen som lead investor – investeret i Joes&Cos. Søren Bech Hansen og Birger Schmidt fra syndikatet indtræder i bestyrelsen.

Udover investering fra Keystones, har acceleratoren Propagator med Freetrailer-stifteren Allan Sønderskov Darré, også investeret i Joes&Cos, hvilket er deres første investering i Proptech.

Fakta: 

  • Joes & Cos er en app, der viser byens coworking spaces, hotel lobbyer og mødelokaler.
  • Man kan købe et såkaldt Work Pass til stederne, som giver kaffe og rabat, samt adgang til at man kan bruge stedet som arbejdsplads.
  • Work Pass købes i app’en, hvis man opretter sig som bruger.
  • Det er gratis at oprette sig og man betaler kun for det, man bruger.
  • Joes & Cos er lanceret i København og arbejder med at udvide konceptet.
  • De forventer at kunne åbne op i en anden storby i Europa inden udgangen af året.