Ugens case - Edtech, frigiv alle studiebøger via én simpel app

Ugens case: Edtech

1,5 MIN. LÆSETID

Danske startups indenfor uddannelsesteknologi (“edtech”) har rekordår målt på antal og størrelser af investeringer fra prominente investorer fra ind og udland. Eksempler er Vækstfondens indskud på 190 mio. kr. i Area9 eller Balderton Capitals indskud på 62,5 mio. kr. i Labster. Noget nyt er under opsejling.

 

Keystones er blevet inviteret bag kulisserne hos en førende dansk edtech-komet med over 20 ansatte, som lige nu arbejder mod uret for at revolutionere måden, vi mennesker uddanner og tilegner os viden på.

Resultaterne er til at få øje på. Virksomheden er first-mover indenfor sin niche og godt på vej til at rulle ud på verdensmarkederne med deres nye forretningsmodel og et yderst velprofileret hold af danske investorer i ryggen.

Runden lukker allerede 31. marts og Keystones er blevet tilbudt en “sidste minut billet” til at komme med på rejsen som medejer og/eller “Head of Marketing”, mentor eller med en plads i bestyrelsen eller advisory board, forudsat at man har kompetencerne. Gerne folk med erfaring inden for consumer-tech, B2C, subscription, education eller coaching.

 

Vi lever i en verden, hvor teknologien nærmest i alle sammenhænge indsættes som den proaktive part og fortæller os, hvad vi gerne vil se, høre, opleve og skal købe. Men når det kommer til uddannelse – som er så vigtig en del af vores samfund og en hjørnesten i ligningen om at løse fremtidens udfordringer, vi snart står overfor – hvor er proaktiviteten så?, udtaler den unge stifter bag ugens case.

Få komplet indsigt i casen her
(kræver medlemskab)

Ønsker du at høre mere om Keystones netværket og hvordan du kommer i indgreb med f.eks. denne case, er du også meget velkommen til at registrere dig på følgende link med reference til casen. Registrér interesse