LYNGBY 29. MARTS / 3. MAJ / 1. JUNI / 9-16
Bliv lead sammen med netværkets mest aktive kræfter og vær med til at løfte standarden for syndikerede investeringer.

Vi arbejder ofte med Lead Teams og vi vil på bootcampen zoome ind på, hvordan man etablerer og driver et Lead Team. Lead Teams er ofte afgørende for, at en investering i en virksomhed kan gennemføres. De har den første kontakt til virksomheden, de forhandler, laver due diligence og lukker aftalen. Lead Teamets medlemmer bringer sig ofte i en position til virksomhedens bestyrelse og advisory board. Styrken i at operere i et Lead Team er, at man er flere om opgaven og der er flere øjne på at kvalificere investeringsmuligheden.

Bliv klar til at lede gruppe-investeringer effektivt og professionelt. Det sker over 3 dage.
Prisen er inklusiv forplejning.

DKK 6.250,- inkl. moms for medlemmer

(Bootcampen koster 12.000 DKK inkl. moms for ikke-medlemmer)

Skriv dig op på et øjeblik her
Bliv medlem

FORMÅL
Velkommen til Lead Investor Bootcamp

Denne bootcamp har til formål at klæde mange flere investorer på til at påtage sig rollen som Lead investor. Lead investor rollen er omfangsrig og vellykkede gruppe-investeringer kræver kompetencer indenfor en lang række områder. Derfor har vi bedst erfaringer med, at lead investorens opgaver fordeles blandt flere i et Lead Team. Det setup kræver træning og forberedelse.

Hør “Lead Angel of The Year 2022”, Per Andersens erfaringer omkring lead-arbejdet. Til Bootcampen vil du bl.a. møde “Most Active Angel of The Year 2021”, Casper Loiborg og andre erfarne lead investorer. De glæder sig til at dele deres bedste erfaringer.

INDHOLD
Kursets opbygning

Bootcampen er designet med 3 hele dages undervisning.

Vi får startup investorer i lokalet, der deler ud af deres erfaringer fra konkrete lead processer. Herudover vil du møde de bedste juridiske rådgivere inden for feltet til at fortælle os om de svære elementer i aftalerne. Vi kigger undervejs på konkrete cases og kommer til at arbejde i grupper på en række udfordringer. Du vil dermed opbygge netværk til de andre investorer på holdet, som forhåbentlig giver mulighed for at samarbejde efterfølgende i konkrete investeringer. Du vil herudover blive certificeret i vores team-analyse værktøj, som hedder TeamsToWork.

På førstedagen tager vi fat i de grundlæggende spørgsmål omkring lead investor disciplinen. Hvorfor operere som et team? Hvad er fordele/ulemper ved team-organisering versus enkeltmandsansvar. Hvordan løfter vi opgaven i praksis?
På andendagen tager vi bl.a. de juridiske briller på, hvor du vil lære om term sheet. Dernæst vil deltagerne blive udfordret i en “Term Sheet challenge”.

Dagens sidste del bruges på certificering i værktøjet, TeamsToWork med psykolog og stifter, Peter Neville.

På tredjedagen træner vi hele due diligence-processen i et lead team, analyserer aftale-dokumenter og vil også drøfte lead teamets langsigtede rolle.

Sammen med Jørgen Bek Weiss fra Lassen Ricard tager vi et spadestik dybere ned i de grundlæggende juridiske dokumenter og giver en dybdegående introduktion til investeringsaftale, ejeraftale, syndikeringsaftale, captable og tester vores juridiske blik ved at trouble shoote konkrete aftale-eksempler.

Dagen og hele kursusforløbet afsluttes med en test med henblik på selv-evaluering af den viden, man bør have opnået.


DISCIPLINER

Som lead investorer skal vi træne hinanden inden for:

 • Lead Team
 • Investeringsværktøjer
 • Co-funding
 • Forhandling
 • Værdiansættelse
 • Trykprøvning af founder team
 • Due diligence-processen
 • Term sheet
 • Syndikeringsaftalen
 • Ejeraftalen
 • Captable
 • Bestyrelsesarbejdet
 • Og meget mere

LEAD TEAM
Skab reelle resultater med dit Lead Team

Vi arbejder ofte med Lead Teams og vi vil på bootcampen zoome ind på, hvordan men etablerer og driver et Lead Team. Lead Teamet er ofte afgørende for, at en investering i en virksomhed kan gennemføres. De har den første kontakt til virksomheden, som forhandler, laver due diligence og lukker aftalen. Lead Teamets medlemmer er også dem som typisk bringer sig i en position til virksomhedens bestyrelse og advisory board. Flere med lead-erfaring siger, at “har man ikke været lead, så har man ikke rigtig prøvet at investere i startups”. Styrken i at operere som Lead Teams er, at man er flere om opgaven og der er flere øjne på at kvalificere investeringsmuligheden.

UNDERVISERE
Vi deler vores bedste erfaringer

Din primære underviser er Kenneth Larsen, stifter og direktør af Keystones. Han er til dagligt 1:1 sparringspartner i hvert eneste investering i netværket og har derfor nærgående praktisk kendskab til alle aspekter af processen. Kenneth har selv investeret i 25 startups, scaleups og IPOs.

På dette kursus vil Kenneth bruge de mange praktiske erfaringer og case-eksempler, som vi har samlet op i netværket over årene.

Du vil også møde:

 • Casper Loiborg, Most Active Business Angel of The Year 2021
 • Peter Neville, psyokolog og stifter TeamsToWork
 • Emilie Timm fra Keystones
 • Jørgen Bek Weiss, advokat fra Lassen Ricard

Tid og sted

Onsdag den 29. marts 2023
Onsdag den 3. maj 2023
Torsdag den 1. juni 2023

Alle dage fra kl. 9-16 hos Keystones, DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Kgs. Lyngby

Har du spørgsmål?

Kenneth Larsen
kl@keystones.dk
Tlf. 24 25 17 44

Hvis du bliver forhindret, så refunderes deltagergebyret ikke.