Bliv lead investor og få større indflydelse på fremtidens succesfulde startups

En lead investor er en person, der sammen med andre lead investorer skaber forudsætningerne for den bedst mulige investering i en startup. Dermed øger en lead investor sandsynligheden for, at virksomheden vokser succesfuldt.

Lead investor rollen kan blive din adgangsbillet til at få større indflydelse i virksomheden, skabe engagement blandt andre investorer og måske endda lande spændende bestyrelses- og advisory board-poster.

Men det er ikke nemt. Det kræver et stykke arbejde. Til gengæld er fundamentet for lead investor-rollen at tilegne sig nogle nye, afgørende færdigheder. Og dem lærer vi dig på Lead Investor Bootcamp.

Hvem er målgruppen for Lead Investor Bootcamp?

Bootcampen er til dig, der gerne vil være aktiv investor og indgå i et team med andre lead investorer (det, vi kalder et lead team) – dermed kan du blive en af dem, som lærer de kommende succesfulde startups allerbedst at kende.

Bootcampen er helt konkret for dig, der:

 • har prøvet at være lead investor og gerne vil opkvalificere dig selv i rollen.
 • allerede har et par investeringer bag dig, men endnu ikke har prøvet kræfter med at investere aktivt – og er nysgerrig på, hvad der kræves i processen.
 • endnu ikke har investeret i startups – men gerne vil have den grundige træning i, hvordan du kommer rigtig godt fra start som aktiv investor og lærer de (til tider) indforståede fagtermer én gang for alle.

Som deltager i bootcampen er den vigtigste forudsætning: Dit drive og ønske om at bygge bedre virksomheder sammen med andre.

Tilmeld dig her:
Tirsdag 16. april 2024 kl. 9-16 (ledige pladser)
Tirsdag 9. september 2024 kl. 9-16 (ledige pladser)
Tirsdag 5. november 2024 kl. 9-16 (ledige pladser)

Hvad lærer du på Lead Investor Bootcamp

Vores ambition er at give dig så mange konkrete redskaber til at indtage rollen som lead investor, som vi kan nå på 7 timer. Vellykkede syndikerede investeringer kræver nemlig en lang række kompetencer, som vi giver dig på kurset.

Du lærer bl.a.:

 • Hvorfor det er en fordel at være flere lead investorer i et lead team
 • Hvordan man etablerer og driver et lead team, der sammen kan kvalificere investeringsmuligheden
 • Hvilke investeringsværktøjer, vi anbefaler at bruge
 • Hvordan forhandler du investeringen på plads
 • Hvilke konkrete skridt due diligence-processen består af
 • Hvordan du skaber et gennemarbejdet term sheet, der bl.a. kan fungere som løftestang til dialogen med passive investorer
 • Hvad en syndikeringsaftale går ud på, og hvorfor et håndslag ikke er nogen god idé
 • Hvordan du bruger ejeraftaler og cap tables til at træffe kvalificerede beslutninger.

Der kan samtidigt være stor forskel på, hvad der lyder fornuftigt på slides, og hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Derfor får I løbende testet jeres viden ved at arbejde i grupper med case-opgaver. Netop denne del af bootcampen har tidligere deltagere været glade for, da det gav dem muligheden for at netværke med andre investorer, som de derefter har samarbejdet med i konkrete investeringer.

Hvad koster en plads på Lead Investor Bootcamp

Din investering i at blive klædt godt på er 2.500 DKK inkl. moms. For den pris får du:

– Kvalificeret undervisning i DTU Science Park
– Fuld forplejning i løbet af dagen
– Netværk med ligesindede på holdet

Vi har besluttet at sætte prisen så lavt, så du kan tage det første skridt mod at blive klar til at blive lead investor – uden at det skal koste flere dage og mange tusinde kroner.

Lokation

Keystones A/S
DTU Science Park, Diplomvej 381, 2800 Lyngby

*Hvis du bliver forhindret, så refunderes deltagergebyret ikke, men din billet overføres til næste hold.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om kurset er relevant for dig.

Kenneth Larsen
CEO, Keystones
+45 24251744
kl@keystones.dk

Vi glæder os til at lære dig, hvordan du bliver lead investor. Reservér din plads allerede nu. Ved tilmelding vil du også blive holdt opdateret med vores nyhedsbrev.

DKK 2.500,-
inkl. moms

OM OS

Hvem underviser?

Om Kenneth Larsen
Kenneth Larsen er stifter og CEO i Keystones netværket, og har igennem de seneste 20 år screenet tusindvis af startups, faciliteret hundredevis af investormøder og selv været startup investor i over 20 virksomheder med tilhørende roller i bestyrelser. På kurset vil Kenneth på baggrund af sine mangeårige erfaringer benytte praktiske case eksempler, som du kan lære af.

Om Emilie Timm
Emilie Timm er medejer og COO i Keystones netværket, hvor hun igennem de seneste år har været med til at lukke en lang række kapitalrunder for danske startups. Emilie har for nyligt afsluttet DTU Board Education, hvor hun er blevet klædt på til fremtidens bestyrelsesarbejde.

Bliv en del af Bootcampen
Opstart for næste Lead Investor Bootcamp
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec