Case story: Lukning af tocifret millioninvestering

Case story: Lukning af tocifret millioninvestering


Colibo


Udfordring


Colibo var i forbindelse med deres tegningsrunde udfordret tidsmæssigt af, at alt fra due diligence, cap table, ejeraftaleforhandlinger, indsamling af tegningsoplysninger, underskrifter, overførsler m.m. skulle håndteres samtidig med den daglige drift.


Løsning


Forud for tegningsrunden gav Keystones konkret sparring til virksomhedens investorkommunikation. Under selve tegningsrunden indgik Keystones som proceskonsulent og koordinator med ansvar for, at alle de løse ender faldt på plads inden for en aftalt tidsramme.


Om Colibo


Colibo er en social intranet platform, som sikrer effektiv videndeling i organisationer. Dette sker gennem hurtig og let adgang til virksomhedens informationer, kollegaer og værktøjer, fuld integration til virksomhedens eksisterende IT-infrastruktur, hurtig implementering og en ekstrem høj grad af brugervenlighed. Med 70.000 brugere i 14 lande har Colibo på kort tid bevist sig som værende et attraktivt og mere brugervenligt alternativ hos de virksomheder, som benytter Microsoft Sharepoint intranet.


Læs mere her