Børsnotering

Vi forbinder startups og risikovillige investorer på rejsen mod en børsnotering

 
 

Eksempler på børsnoteringer som medlemmerne af Keystones har investeret i

Keystones-netværket har haft fornøjelsen af at få præsenteret flere spændende startups i månederne, før de gik på First North. Medlemmerne har ydet et solidt bidrag med de første kritiske tilsagn frem mod børsnoteringer, der efterfølgende er forløbet succesfuldt.

“Keystones netværket er en fantastisk platform for kontakt til relevante investorer til tegning i forbindelse med børsintroduktioner. Vi var meget tilfredse med de velbesøgte og veltilrettelagte webinarer og den store interesse, som deltagerne viste.”

– CEO, Thomas Ledebourg

“Folkene fra Keystones på DTU er formentlig det mest professionelle set-up i DK med henblik på at tilbyde business angels indsigt i dealflow samt investeringsmuligheder indenfor tekniske start-/ og scale-ups.”

– CEO, Michael Stadi

Bliv den næste børsnotering vi præsenterer for medlemmerne

Byg flere værdifulde investor relationer og øg chancerne for en succesfuld notering

1. Case-gennemgang

Vi gennemgår casen og afstemmer forventninger til kommunikation og eksponering i tæt samarbejde med virksomheden og/eller rådgivere (Certified Advisor).

2. Invitation

Vi hjælper med at udfærdige og udsende en skarp medlemsinvitation til et eller flere investormøder, hvor din virksomhed er hovedpunktet på dagsordenen.

3. Investormøde

Vi faciliterer et eller flere investormøder – fysisk eller online, holder styr på tilmeldinger, check-in og opfølgninger.

Hør mere om hvordan vi hjælper med tidlig investering i børsnoteringer

Vi henvender os til både rådgivere, startups og investorer

Kenneth Larsen
CEO, Keystones

kl@keystones.dk
Tlf. 24 25 17 44

Hvorfor boomer vækstbørsen?

Case: FOM Technologies

Et yderst vellykket DTU-spinout som allerede sælger deres revolutionerende overflade-teknologi til verdens førende forskningsinstitutioner og corporates. Se CEO Michael Stadi’s præsentation af FOM Technology og se interviews med Jeppe Øvlesen, Synact Pharma og Daniel Lux, Seluxit, John Stihøj, Aktieinfo og John Norden, Norden CEF.

Hvordan spotter vi de nye vindere?

Case: Monsenso

Monsensos mobile healthtech-platform forbinder psykisk lidende med behandlere og har nået en millionomsætning på tværs af 9 lande. Deres runde blev overtegnet med 238% eller 27 mio. kr. Gense deres præsentation og hør samtidig aktie-analytikerens tanker om vindere og tabere på vækstbørsen.