Keystones har i de seneste år været en af medarrangørerne til ”Angel Investor Meetup”, som er en af Danmarks største event for Business Angels i Danmark.

Temaet for det seneste årsmøde er meget aktuelt “Investments driven by Climate Change”. Her lod vi os inspirere af mennesker, der er gået foran og har bygget usædvanlige virksomheder, og hvor der blev præsenteret 12 fantastiske danske startups, der kommer til at gøre en forskel. Her er et par high lights fra årets program:

  • “Scaling a green power company”, CEO Knud Erik Andersen, European Energy
  • “Why invest in sustainable energy, mobility, and connectivity”, Maria Hoffmann, Ørsted Ventures & Martin Schorling Overgård, Aura Ventures
  • “After the MeeW IPO Scandal” – perspektiver fra Sverige – Peter Benson, Editor-in-chief, IPO-Guiden, og Affärsvärlden

Til mødet I 2022 var det Keystones medlemmerne Per Andersen, Casper Loiborg og Susanne Brønnum der blev kåret til henholdvis Lead Angel of the year, Most active Business Angel of the year og Business Angel of the year 2022, efter deres fantastiske exits og store arrangement i startup økosystemet.

Mødet afholdes i tæt samarbejde mellem Keystones, Danish Business Angels, Odense Seed and Venture, Seahouse Capital og EIFO.

Mødet er åben for alle interesserede, se tilmelding og betalingslink her: AIM2023

KONTAKT OS

Kenneth Larsen, CEO i Keystones

Mail: kl@keystones.dk

Telefon: 24 25 17 44

Hvorfor vælge Keystones?