Vi har screenet efterårets events og udvalgt vores top 5 favoritter, som enhver virksomhedsbygger bør skrive i kalenderen allerede i dag. Hos Keystones er vi stolte over at være samarbejdspartner ved en række af disse events. Vi glæder os til at se dig!

 

Techfestival 2018

(5-9. september, Kødbyen, København V)

Over 200 events og aktiviteter vil pryde Kødbyen hen over 4 dage. Målet er at møde mennesker og udforske menneskets svar på teknologiens største spørgsmål.
Læs mere her

 

Odense Investor Summit

(12. september, Odense Congress Center)

Investortræf om robotter, droner og velfærdsteknologi. 25 virksomheder i spil. Keystones er med i projektgruppen.
Læs mere her

 

TECHBBQ

(24-25. september, Øksnehallen, København V)

Keystones faciliterer investorpitch ved Danmarks største startup og teknologimesse med 4000 deltagere, 1500 startups, 250 investorer og 150 organisationer. Gode muligheder for at shoppe rundt mellem pitches, foredrag, et rigt landskab af standpladser og meget mere.
Læs mere her

 

High Tech Summit

(10-11. oktober, DTU Campus Lyngby)

Hvorfor ikke gå direkte til kilden af den nyeste teknologi og forskning? Danmarks Tekniske Universitet åbner døren for over 700 virksomheder, 230 startups og 250 forskere, som vil præsentere og diskutere de seneste teknologiske trends.
Læs mere her

 

Nordic Venture Forum 

(30-31. oktober, Scandic Kødbyen)

Udvalgte og kvalificerede startups indenfor ICT, SaaS, Online, mobile, fintech, cleantech, food, healthtech og life science samt investorer fra hele norden stævner hinanden for 16. år i træk. Vi glæder os til at deltage i jury-arbejdet og være support-partner på dette års NVF.
Læs mere her

 

Husk også…

Keystones Toolbox: “Det danske kapitallandskab for finansiering af startups” 

(23. august, DTU Science Park, Campus Lyngby)

Her hos Keystones får du et kort medlemskursus med en grundig indføring i junglen af finansieringsmuligheder for startups. Efterfølgende networking. Det er gratis for medlemmer af Keystones. Læs mere om medlemskab her.

Derudover kan vi varmt anbefale FundingBazar (7. september i DTU Science Park), hvor du kan møde alle kapitalaktørerne face-to-face.

 

Discovery Day

(2. oktober, DTU Skylab, Campus Lyngby)

Pitch-konkurrence for 8 udvalgte startups, hvor vinderen får en halv million kr. Et af Danmarks førende innovationsmiljøer PreSeed Ventures og venture fonden, SEED Capital står bag initiativet.
Læs mere her

[distance3]
Vil du også være medlem af Keystones?
Meld dig ind her