Tak for interessen! Vi glæder os til at møde dig.

Hvis du allerede har modtaget din velkomstmail og kvittering, kan du med fordel tage et kig på vores nedenstående punkter.

Sådan kommer du godt i gang

Her er nogle praktiske trin, du med fordel kan tage for at få mest muligt udbytte af dit medlemskab allerede i dag.

1. Opret profil på medlemsplatformen

Du kan allerede nu anmode om adgang til vores investorplatform. Vi benytter os af det førende værktøj på markedet, Dealum. Opret profil her

2. Medlemsindblik – hils på dit hold

Vi har etableret en LinkedIn-gruppe kun for Keystones medlemmer til intern kommunikation og samarbejde mellem medlemmerne. Du får nu et overblik over de andre medlemmers faglige profil, geografiske placering og andre oplysninger af relevans, når du lige står og mangler en risikovillig CFO/salgschef/bestyrelsesmedlem og meget andet til en virksomhed, der skal bygges. Via denne kanal kan vi også synliggøre flere af de mange opfølgningsmøder, der sker på enkelte cases – uden at det ender i et e-mail bombardement i din indboks.

Bliv medlem af gruppen her

Når du har fået adgang til gruppen er du meget velkommen til at dele et opslag med nogle ord om dig selv og hvad du er på udkig efter i netværket. Deltagelse i gruppen er ganske frivilligt, så det er ikke alle medlemmer, du vil kunne finde i den.

3. Tilmeld dig toolbox-kurserne

Udover det praktiske case-arbejde byder året på en stribe intense toolbox-kurser, hvor virksomhedsbyggerens bedste værktøjer præsenteres på 60 minutter. De fleste møder er placeret torsdage 16-17. Du kan allerede nu tilmelde dig kurserne.

Se kurser og tilmeld dig her

4. Se mødekalender

Vi inviterer til ugens cases og udvalgte sær-arrangementer i økosystemet. Mødekalenderen for de kommende måneder opdateres løbende. Du kan allerede nu tilmelde dig nogle af møderne ved at logge ind på medlemsplatform.

Tilmeld næste medlemsmøde her

5. Bliv en del af et større økosystem

Vi vil gerne skabe et stort økosystem af virksomhedsbyggere og sikre at vores medlemmer har adgang til en stor og relevant database af kompetencer. Derfor har vi også lavet en åben og officiel LinkedIn-gruppe ”Keystones – netværk for virksomhedsbyggere”, hvor vi inviterer profiler, som har en forkærlighed for at bygge virksomheder – både medlemmer og ikke-medlemmer. Gruppen har pt. over 5500 profiler.

Tilmeld LinkedIn-gruppen her

6. Kom med til intro for nye medlemmer

Kickstart den nye sæson med en intro til de grundlæggende erfaringer og værktøjer i netværket. Hør om hvor­dan vi arbe­jder med star­tups til dagligt, om kar­ri­eren som “Startup Exec­u­tive” og om at drive virk­somheds­byg­geri på fuldtid eller som fritidss­port.

Vi tager en hurtig overflyvning og et kort greb om nogle af medlemmernes bedste værktøjer. Derudover skal du indføres i de helt lavpraktiske metoder, arbejdsgange og case-eksempler fra netværket og få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have.

Tilmeld næste intromøde her

7. Brug medlemsemblem i egen markedsføring

Lad verden vide, at du er en del af Keystones netværket. Du kan frit skilte med dit medlemskab ved at benytte Keystones’ navn og logo f.eks. på egen hjemmeside, LinkedIn-profil eller cv.