Sådan kommer du hurtigt og godt i gang!
Her er nogle praktiske trin, der hjælper dig til at få udbytte af dit medlemskab allerede i dag. Tøv ikke med at tage fat i en af os i sekretariatet på info@keystones.dk, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

1. Opret profil på medlemsplatformen
Det første trin er, at du skal oprettes som medlem på vores investorplatform, der hedder “Dealum”. Du kan oprette din profil her. De allerførste mails bliver sendt fra vores systemer inden for 1-2 dage, så venligst hold øje med din e-mail indbakke og spam filter.

2. Kom og mød os – enten fysisk eller online
Vi inviterer til et væld af arrangementer året igennem, både fysisk og online. Der er præsentationer af kapitalsøgende virksomheder, opfølgningsmøder, små og store medlemsmøder, Toolbox kurser og meget mere. Vi har også separate introduktionsmøder for nye medlemmer. Se alle møderne og tilmeld dig her

3. Opdatér din LinkedIn profil
Vi har etableret en LinkedIn-gruppe kun for Keystones medlemmer, her får du et overblik over de andre medlemmers faglige profil, geografiske placering mv. Deltagelse i gruppen er ganske frivilligt, så det er ikke alle medlemmer, du vil kunne finde i den. Du er meget velkommen til at dele et opslag med nogle ord om dig selv og hvad du er på udkig efter i netværket. Bliv medlem af gruppen her

Du er også velkommen til at kommunikere, at du er en del af Keystones netværket ved at benytte logoet på din LinkedIn-profil.