Revolution i kødindustrien: Re:meat rejser millionbeløb fra svenske og danske investorer
Spørgsmålet fra Jacob Schaldemose Peterson, CEO og medstifter af svenske Re:meat, satte tonen for en af de mest mindeværdige pitchpræsentationer. Publikum blev fanget fra første sekund.
„Hvor mange af jer syntes, den smagte godt?‟ – hænderne forsvandt. Latter i lokalet.
Det var tydeligt: Re:meat havde ramt en nerve.
Re:meat er en svensk foodtech-scaleup, der udvikler ægte oksekød – ikke fra dyr, men fra celler. Uden slagtning, men med markant lavere klimaaftryk. Deres mål er ikke at omvende vegetarer, men at tilbyde kødelskere et bæredygtigt alternativ, uden at gå på kompromis med smag, tekstur og oplevelse.
„Vi elsker kød. Og vi tror, fremtidens kød bliver brygget – ikke slagtet. Med den nye kapital kan vi lancere vores første kødbryggeri i Lund og begynde produktionen af både burgere og svenske kødboller lavet på celler.‟
– Jacob Schaldemose Peterson, CEO & Co-founder, Re:meat
Re:meat har netop rejst 11 MSEK i en investeringsrunde med deltagelse fra flere profilerede investorer – herunder medlemmer fra Keystones-netværket.
„Re:meat har formået at gøre en kompleks teknologi konkret og spiselig – bogstaveligt talt. Det er sjældent, man møder et team, der både forstår produktudvikling, markedsføring og kapitalrejsning på dette niveau. Jeg er stolt over at være en del af udviklingen.‟
– Jesper Karle, lead investor & medlem af Keystones
Runden inkluderer også investorer som Kristofer Forss (grundlægger af Bastard Burgers), der bringer både brancheindsigt og distributionskraft med sig.
– Gittan Schiöld, Co-founder, Re:meat
Re:meat er et eksempel på, hvordan startups kan kombinere bæredygtighed, innovation og markedspotentiale – og samtidig engagere både publikum og investorer med en skarp fortælling og stærk udførelse.
Vi hos Keystones er stolte af at have bidraget til investorrunden og ser frem til at følge Re:meats rejse videre.
Læs mere her: www.remeatfoods.com