Snowii sikrer finansiering på 2,3 mio. DKK

Snowii, stiftet af Emil Jess Jensen, Hans Kristoffer og Søren Fuhr, er på vej til at revolutionere skirejsemarkedet ved at gøre det mere intuitivt og brugervenligt. Deres platform samler alle rejsebureauer ét sted, så brugerne slipper for at søge på forskellige websites efter den perfekte skitur. Ligesom Momondo gjorde det nemmere at sammenligne flyrejser, gør Snowii nu det samme for skirejser. Denne unikke løsning har allerede tiltrukket stor interesse fra investorer, hvilket har resulteret i en investering på 1,3 mio. DKK fra et syndikat, herunder medlemmer fra Keystones-netværket. Herudover stiller EIFO i den forbindelse 1 mio. DKK til rådighed for selskabet.

Markedet for skirejser har hidtil været fragmenteret, hvilket tvang rejsende til at hoppe mellem forskellige rejsebureauer og websites for at finde de bedste skirejser. Snowii har løst dette problem ved at skabe en enkel platform, der samler alle tilbud i én søgemaskine. Brugerne kan angive deres præferencer for skiferien, såsom destination, længde og datoer, hvorefter platformen præsenterer de bedst matchende rejser. Dette gør markedet mere gennemsigtigt og brugervenligt, samtidig med at det sparer tid. I jagten på kapital fokuserede Snowii primært på at finde investorer, der kunne bidrage med finansiering.

CEO Emil Jess Jensen udtaler om processen:

“For os handlede kapitalrejsning mest om at få investeringen på plads. Men undervejs fandt vi ud af at investorerne også kan tilføre viden og netværk til vores virksomhed. Keystones hjalp os med at finde investorer, der både forstår teknologi og økonomi, og det vil bestemt kunne understøtte vores fremtidige vækst.”

Med den nye investering står Snowii godt rustet til at fortsætte deres vækstrejse og accelerere udviklingen af deres platform, hvilket vil gøre skirejsemarkedet endnu mere gennemsigtigt og tilgængeligt.

Kenneth Larsen, CEO hos Keystones, udtaler:

“Snowii rejste kapital i første halvår af 2024, hvor kapitalmarkedet var udfordret. Men teamet var dygtige til at følge op på investor leads fra Keystones-netværket, samtidig med at de skabte investor leads gennem deres eget netværk og LinkedIn. Det er virkelig flot arbejde, og jeg ser frem til at følge Snowii’s rejse.”

Med en samlet finansiering på 2,3 mio. DKK har Snowii nu det nødvendige økonomiske fundament til at skalere deres platform og udbrede brugen af deres innovative skirejsesøgemaskine.