Undervisning
om kapitalfremskaffelse

Keystones har mange års erfaring med kapitalfremskaffelse. Det underviser vi om ved kurser, workshops og foredrag – flere gange om måneden og i hele landet. Tilmeld dig i dag eller book os til dit eget event. 


2015

Det har gjort mig bevidst om, at crowdfunding ikke bare er noget, man lige gør. Og det er jeg glad for. Jeg har fået gode redskaber, hvis jeg vælger at gå i gang.

Kursusdeltager - Væksthusene

Crowdfunding-kompetenceforløb 

Overvejer du crowdfunding?

Igennem de seneste år er der kommet markant mere fokus på crowdfunding – online finansiering via mange forskellige indskydere. Udfordringen lige nu er at gennemskue succes-faktorer, muligheder og udfordringer før man evt. tager springet ud i “crowden”. Søger du en grundlæggende indsigt i de seneste nye tendenser i kapitaljunglen og overvejer du netop crowdfunding, , så er dette kursus en god start.

Kompetencepakker 

Formålet med dette kompetenceforløb er at udvikle en grundlæggende forståelse indenfor 3 områder:

Introduktion til crowdfunding

Bliv klogere på markedet for risikovillig kapital, historien bag crowdfunding og de primære modeller samt crowdfunding-branchen, platformene og projekterne.

Kampagner i praksis

Få en forståelse for spillereglerne i teori og praksis. Vi analyserer relevante cases og inddrager relevante gæsteoplægsholdere.

Din crowdfunding-kampagne

Vi dykker helt ned i værktøjskassen, gennemgår checklisten og de lav-praktiske spørgsmål omkring økonomi, skat og markedsføring. Bliv crowdfunding-klar!

Kapital-kompetenceforløb 

Søger du risikovillig kapital?

Den første finansiering af nye virksomheder dækkes ofte af investorer. Hvis man ikke har erfaring eller kompetencer indenfor anskaffelse af risikovillig kapital, kan det være en uoverkommelig opgave at nå i mål med en investor og man risikerer, at virksomheden ikke får tilført den nødvendige kapital. Dette kursus vil give dig den mest nødvendige information omkring risikovillig kapital.

Kompetencepakker 

Formålet med dette kompetenceforløb er at udvikle en grundlæggende forståelse indenfor 4 væsentlige områder:

Investor-radaren

Få styr på din business case og brug den til at definere din investor radar. Skal du i dialog med business angels, innovationsmiljøer eller VC’er?

Kapitalbehov og værdisætning

Vi viser en række case-eksempler og giver i gruppearbejde helt konkrete input på disse to tal i din virksomhed.

Investor-præsentationen

Hvad er godt nok, når det drejer sig om investormaterialet? Præsentationens flow, do’s and dont’s. Hvordan håndterer du en investordialog?

Forhandlingsprocessen

Vi gennemgår en række case eksempler og dykker ned i en række udvalgte “term sheet” samt klassiske faldgruber.

Nåede du ikke med i denne omgang?

Pre-reservér allerede nu til det næste kursus og få besked, når datoerne er ude.