Ugens case: Robotics

Ugens case: Robotics

1 MIN. LÆSETID

Interessen for danske robot-startups har aldrig været større. MIR, Universal Robots, Blue Ocean Robotics er blandt nogle af de danske robot-succeser, som har tiltrukket sig international opmærksomhed og investeringer. Hvem bliver den næste succes-historie?

 

Såkaldt “smart warehouse” er en selvfølge hos giganter som f.eks. Amazon eller Alibaba: små robotter der farer rundt i de enorme lager-faciliteter. Men lager-robotten er langt fra blevet allemandseje. Hvad med de tusinder af mindre webshops, som lige nu vækster der ud af verden over? Potentialet er uforløst.

Ugens case har udviklet en skalérbar, modulbaseret og nok den perfekte lagerrobot lige netop til e-handelsvirksomheder i SMV-klassen. Den er lige nu på vej til test hos de første pilotkunder.

Som ny medejer og bestyrelsesmedlem kan du være med til at internationalisere og eksekvere en “early exit” af robot-virksomheden.

Virksomheden er tidligere finansieret af flere prominente danske fonde og ét af Keystones’ mest aktive medlemmer har sat sig i spidsen som enterim CEO. Han inviterer nu Keystones-medlemmerne med ombord.

 

Få komplet indsigt i casen her
(kræver medlemskab)

 

Ønsker du at høre mere om Keystones netværket og hvordan du kommer i indgreb med f.eks. denne case, er du også meget velkommen til at registrere dig på følgende link med reference til casen.
Registrér interesse