Cleantech - ugens case

Ugens case: Gør fremtidens energi grønnere

2 MIN. LÆSETID

I denne uges case kan du være med til at skabe en globalt ledende producent af biomasseanlæg. Med flere fuldskala installationer er selskabet godt på vej. Virksomheden har udviklet, patenteret og verificeret et helt nyt forbrændingskoncept, som giver store besparelser og samtidig er det mest miljøvenlige på markedet. Virksomheden søger bestyrelseskandidater samt investorer.

Brug af biomasse i stedet for fossil energi er en af de afgørende faktorer for at overgå til CO2-neutral energiproduktion. Biomasseanlæg skal leve op til mange samtidige krav for at gøre kunderne tilfredse: høj fleksibilitet mht. brændsel, last-regulering, lave emissioner, lave omkostninger på drift & vedligehold, mv.

Denne uges case har skabt en unik teknologi ved at kombinere to essentielle procestrin i et integreret biomasseanlæg, som bruges af varmeforsyninger og i industrien. Virksomhedens patenterede biomasse anlæg er meget fleksibelt med brændselstyper, har lave vedligeholdsomkostninger og kan køre ubemandet.

Virksomheden har opbygget en stærk organisation for at kunne være totalleverandør af anlæg. Der er million-ordrer hos nogle af de største energikoncerner.

Udover investorer søges kandidater til etablering af en bestyrelse med kompetencer inden for partnerskaber, projektfinansiering, internationalisering og salg.

Er du allerede medlem?

Log ind til case-oversigten og læs mere her