Ugens case - Foodtech

Ugens case: Foodtech

1,5 MIN. LÆSETID
Foodtech vinder stigende global interesse med milliardinvesteringer i startups fordelt over hele værdikæden “fra jord til bord”. IoT, blockchain, AI, sensorer, droner, automation og digitalisering er på agendaen og Danmark begynder at følge med. Du kan være med til at præge udviklingen.

 

Næste uge skal Keystones-medlemmerne møde et foodtech-startup, hvor du kan være med til at forløse potentialet i et skalérbart first mover-koncept inden for convenience food målrettet B2B, der er en relativt overset niche.

På blot to år har virksomheden fået slået godt hul på markedet. De har sikret sig flere tusinde downloads og leverer dagligt over 100 kuverter til flere store kunder.

Det danske marked for convenience food er i milliardklassen og fortsat voksende med en årlig vækst de seneste år på ca. 10%. Der findes en del varianter af måltidskasser, butikker hvor man kan købe mad til opvarmning derhjemme, et stort udbud af specialiteter samt masser af kendte take away løsninger. Fælles for dem alle er, at man enten skal betale for levering, have store kasser stående, opbevare og sortere maden i køleskabet, tage hen for at hente eller færdigtilberede i pander og gryder. Henter man fra et supermarked, er det som oftest gaspakket mad (eksempelvis Meyers og Cofoco), hvortil man selv skal købe og tilberede tilbehør.

Ugens case har udviklet en simpel løsning på disse udfordringer og deres kunder dokumenterer øget produktivitet.

Teamet består af 6 familiefædre, der ud over at kende alt til at mangle tid i hverdagen, har mange års erfaringer fra hhv. Danmarks andenstørste leverandør af frokostordninger, en Michelin-restaurant og et førende hus for managementkonsulenter.

De søger kapital og kompetencer til at forløse deres fulde potentiale i Danmark såvel som udlandet.

Få komplet indsigt i casen her
(kræver medlemskab)

 

Ønsker du at høre mere om Keystones netværket og hvordan du kommer i indgreb med f.eks. denne case, er du også meget velkommen til at registrere dig på følgende link med reference til casen. Registrér interesse