Top 5 events i efteråret du ikke må overse

Top 5 events i efteråret du ikke må overse

3,5 MIN. LÆSETID

Vi har screenet efterårets events og udvalgt vores top 5 favoritter, som enhver virksomhedsbygger bør skrive i kalenderen allerede i dag. Hos Keystones er vi stolte over at være samarbejdspartner ved en række af disse events. Vi glæder os til at se dig!


Techfestival 2019
(5-7. september, Kødbyen, København V)

Over 200 events og aktiviteter vil pryde Kødbyen hen over 3 dage. Målet er at møde mennesker og udforske menneskets svar på teknologiens største spørgsmål. Læs mere.

Pris: Ca. 300 kr.


TECHBBQ
(17-19. september, Øksnehallen, København V)

Skandinaviens største konference for startups og innovation. Over 4000 deltagere, 1500 startups, 250 investorer og 150 organisationer. Gode muligheder for at shoppe rundt mellem pitches, foredrag, et rigt landskab af standpladser og meget mere. Læs mere.

Pris: ca. 1100 kr. for private investorer.

  ✔    30% rabat for Keystones-medlemmer


High Tech Summit
(30-31. oktober, DTU Campus Lyngby)

Hvorfor ikke gå direkte til kilden af den nyeste teknologi og forskning? Danmarks Tekniske Universitet åbner døren for over 1200 virksomheder, 260 startups og 690 forskere, som vil præsentere og diskutere de seneste teknologiske trends. Læs mere.

Pris: Gratis

  ✔    Mød os i “Keystones Corner”


Nordic Venture Forum
(30-31. oktober, Symbion Science Park, Kromman Reumert og Scandic Falkoner)

Udvalgte og kvalificerede startups indenfor ICT, SaaS, Online, mobile, fintech, cleantech, food, healthtech og life science samt investorer fra hele norden stævner hinanden for 17. år i træk. Vi glæder os til at deltage i jury-arbejdet og være support-partner på dette års NVF. Læs mere.

Pris: ca. 4200 kr.

  ✔    Kontakt Keystones for at høre nærmere om billetter


SLUSH
(21-22 november, Helsinki)

Slush er et af de største tech-iværksætteri-investor events i verden. 4000 startups, 2000 investorer, 25.000 deltagere, 1 mio. deltagere på live stream. Det sker i Helsinki i november – og ja, Slush er navngivet efter det slud og sjask som præger Helsinki på den tid af året. Læs mere.

Pris: Ca. 5500 kr.

  ✔    Rabat for Keystones-medlemmer (info følger)Husk også….

 

Toolbox: Kom i gang som lead investor
(29. august, DTU Science Park)

Hvad er en lead investor og hvorfor har man brug for én, når arbejdet med at rejse kapital påbegyndes?

En lead investor tjener flere formål og rollen kan variere fra sag til sag. Men jo klarere leadrollen er i en syndikeret investering, desto lettere er det at lukke runden effektivt. Lead investor repræsenterer et syndikat over for startup-virksomheden og er driver på investeringsprocessen, leder investormøder og fører forhandlingerne helt i mål. Jobbet kræver både tid, dygtighed og en seriøs indsats. Det er derfor også ofte vigtigt, at lead investor kompenseres. Bliv klogere på lead investorens betydning og hvad arbejdet indebærer i praksis. Det er gratis for medlemmer af Keystones. Læs mere om medlemskab her.


Toolbox: Det danske kapitallandskab for finansiering af startups
(26. september, DTU Science Park)

Her hos Keystones får du et kort medlemskursus med en grundig indføring i junglen af finansieringsmuligheder for startups. Efterfølgende networking. Det er gratis for medlemmer af Keystones. Læs mere om medlemskab her.

Derudover kan vi varmt anbefale FundingBazar (6. september i DTU Science Park), hvor du kan møde alle kapitalaktørerne face-to-face.


European Food Venture Forum
(4-5. september, Aarhus)

Danmark vokser på den internationale foodtech-scene og du kan også gøre en forskel. Mød over 30 kapitalsøgende foodtech-startups. Vi glæder os til at være support-partner på dette års Food Venture Forum beværtet af Agro Business Park, Future Food Innovation, Aarhus, Danish Food Cluster, Arla Foods med flere. Læs mere.

Pris: ca. 5200 kr. (som medlem af Keystones er det gratis efter først-til-mølle)</5>

  ✔    Kontakt Keystones for at høre nærmere om billetter


Technomania
(2-3. oktober, Århus)

Ingeniør foreningen IDA afholder deres store årlige teknologievent Technomania, som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia. Kom og oplev state of the art teknologi, events og talks fra ind- og udland om bæredygtighed, fremtidsteknologi mm. Læs mere.

Pris: Kræver IDA-medlemskab

  ✔    IDA-medlemmer kan blive medlem af Keystones til halv pris. Læs mere.


Investor Series Vol 3
(5. september, København)

Investor Series er en eksklusiv begivenhedsserie, der bringer 70+ internationale VC’er & Corporate VC’er (CVC’er) og 70+ Nordic Growth startups (Seed, Serie A og Series B) til en dag med matchmaking. I alt 600 møder om dagen. Læs mere.


Digital Frontrunners 2019
(28. august, København)

En heldags konference, for politikere, startups, teknologer, virksomheder og journalister, der fokuserer på virkningen af ​​næste generations-teknologier, som kunstig intelligens, robotik og åbne data. Form i morgen, i dag. Læs mere.

Pris: Eventet er gratis, men kun for inviterede – du kan ansøge om plads her.


Demo Day – Go grow
(26. september, København)

Go Grow præsenterer deres talentfulde startups i serier med 3 minutters pitches. Der vil ikke være nogen spørgsmål og svar under de forskellige pitches, men du har mulighed for at møde dine foretrukne virksomheder i Investor Lounge lige efter, over et glas vin. Læs mere.

Pris: VIP 449 kr.


Vil du også være medlem af Keystones?
Læs mere om medlemskab her