Toolbox for startups

Over 15 års erfaringer kogt ned på 60 minutter


Sådan skaffer du kapital til dit startup

Investor radar, kapitalbehov, værdisætning og forhandlingsproces – velkommen til Toolbox

Søger dit startup risikovillig kapital og risikovillige kompetencer? Så vil vi gerne invitere dig til Keystones’ populære Toolbox om investor radar, kapitalbehov, værdisætning og forhandlingsproces. Vi har komprimeret mere end 15 års erfaring ned til en bouillon terning på 60 minutter.

Toolbox er gratis og for startups i alle stadier. Reservér plads i god tid, da der er begrænsede pladser.

Tid og sted
Kl. 16:00-17:00 med efterfølgende networking
Keystones ApS
Dimplomvej 381
Lyngby – Scion DTU

Kurset starter på klokkeslettet, så kom venligst i god tid, så du kan nå at finde parkering, finde frem til Keystones’ kontor, lægge jakken og få hilst på de øvrige deltagere. Vi glæder os til at hilse på dig.

Tilmelding
Send kursusdato, navn og gerne virksomhedsnavn til
fps@keystones.dk
Frederik Ploug Søgaard

Om Keystones netværket
Keystones netværket er med over 200 medlemmer Danmarks største netværk af virksomhedsbyggere. Siden år 2000 har vi tilført risikovillige kompetencer og kapital til startups. Vores medlemmer er ildsjæle, der brænder for at være med til at gøre en aktiv og mærkbar forskel for ambitiøse danske vækstvirksomheder ved at investere kompetencer, kapital eller begge dele.

Relevant for din virksomhed?
Vi introducerer hvert år en række virksomheder for medlemmerne – og det er den konkrete virksomheds behov, der afgør om det er et kompetencematch eller et kapitalmatch, der initieres. Hvis du vil vide mere om, hvordan det foregår, så er du velkommen til at ansøge her – eller blot sende mail til fps@keystones.dk.


Kalender

Ingen nye kurser i øjeblikket – hold dig opdateret hos fps@keystones.dk.

***

27. februar

23. februar (webcast: kl. 12:00-12:30)

30. januar

9. januar

20. december