Team

Vi har arbejdet professionelt med startups og business angels i over 20 år.
De erfaringer vil vi gerne give videre til dig.

Kenneth Larsen

kenneth2
Partner & CEO  
+45 2425 1744
kl@keystones.dk

Læs mere

Uddan­net svagstrøm­sin­geniør fra SDU og MBA fra Hult i USA.

Stifter af Key­stones i 2001 og har spe­ciale i opstartsvirk­somheder. Kenneths startup fokus er busi­ness angel investeringer, udvikling af startup teams og forretningsmodeller.

Ken­neth er selv aktiv investor og bestyrelsesmedlem i +10 star­tups og vækstvirksomheder.

Tidligere bag­grund som bl.a. mar­ket­ing man­ager hos Brüel og Kjær, hvor Ken­neth var ansat i en 10 årig periode. 

Jan Rosenbom

jan
Partner  
+45 4014 6618
jr@keystones.dk

Læs mere

Cand Merc i International Business fra Copenhagen Business School, MBA fra University of Singapore.

25+ års erhvervserfaring fra management consulting, kapitalfremskaffelse til teknologivirksomheder, salg, handel, logistik, projektledelse og meget mere.

Har siden 2006 fokuseret på at opbygge tech-virksomheder gennem tilførsel af risikovillig kapital og kompetencer.

Investor i 7 startups, har screenet tusindvis af forretningsplaner, arbejdet med hundredvis af startups, hjulpet med at rejse trecifrede millionbeløb i risikokapital til startups gennem årene, forvaltet/medforvalt 200+ små og store investormøder, en del af projektledelsen i Danmarks største hardware accelerator, Danish Tech Challenge.
Erfaren moderator, oplægsholder, vært, “live facilitator for investorforhandlinger” på investormøder og iværksætter-begivenheder med op til 1.000 deltagere i samarbejde med aktører som business angel netværk, EBAN, den amerikanske ambassade, fonde, offentlige organisationer, uddannelsesinstitutioner mv.

Frederik Ploug Søgaard

frederikp
Partner
+45 2823 1523
fps@keystones.dk

Læs mere

Cand Merc Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School. Har flere års erfaringer med sourcing, screening og kvalificering af startups samt kapitalfremskaffelse, syndikeringer, dealmaking, investor relations/kommunikation og crowdfunding.

Har været investor og medvært i programmet Millionærklubben Aften på Radio24Syv og startede sine første karriereår med  finansjournalistik og forretningsudvikling.

Har bidraget til udvikling og exit af 3 fintech-startups. Har arbejdet hos et af Danmarks førende reklamebureauer. Har ledet +5 netværk mod national succes. Stifter af FinanceLab, MarketingLab og Dansk Crowdfunding Forening.

Emilie Timm

image_2021-05-11_164248
Operations Manager 
et@keystones.dk

Læs mere

Bachelor i Innovation og Entrepreneurship fra Copenhagen Business Academy. Emilie har interesse og investere selv i First North selskaber og interesserer sig for processer, optimering og effektivisering.

Emilie har over 7 års erfaring i privatundervisning af dressurryttere på alle niveauer.

Mads Henriksen

IMG_0748
Analyst, Research & Marketing 
mh@keystones.dk

Læs mere

Student fra Lyngby Handelsgymnasium med studieretningen afsætning og virksomhedsøkonomi. Mads læser HA Almen på CBS ved siden af arbejdet i Keystones.

Andrea Brønnum-Hyttel

image_2021-11-05_125610
Research Assistant 
ab@keystones.dk

Læs mere

Student fra Lyngby Handelsgymnasium med studieretningen global markedsføring og kommunikation.

William Skou Heidemann

image_2021-11-05_131908
Analyst, IT & Finance 
wsh@keystones.dk

Læs mere

Student fra Lyngby Handelsgymnasium med studieretningen matematik og virksomhedsøkonomi. William læser software udvikling på IT-universitet ved siden af arbejdet i Keystones.

Ledig Stilling

image_2021-11-05_130112
Administrativ Medarbejder
—@keystones.dk

Læs mere

Til vores kontor i DTU Science Park, Lyngby, søger vi nye kræfter med et stærkt administrativt gen til at arbejde med praktiske opgaver. Vi tilbyder oplæring i en række værktøjer, indsigt i en spændende verden af iværksætteri, teknologi, strategi og kapital, en konkurrencedygtig timeløn, fleksible arbejdstider og et lille team med højt energiniveau. Arbejdstid mellem 8 og 37 timer pr. uge.

Læs mere om stillingen her

Ledig Stilling

image_2021-11-05_130112
Communication Manager
—@keystones.dk

Læs mere

Brænder du for startups? Vil du være med til at skalere en virksomhed i vækst? Vi søger nye kræfter med flair for kommunikation, marketing, salg og relationsopbygning. Vi tilbyder oplæring i en række værktøjer, indsigt i en spændende verden af iværksætteri, teknologi, strategi og kapital, en konkurrencedygtig timeløn, fleksible arbejdstider og et lille team med højt energiniveau. Arbejdstid mellem 8 og 37 timer pr. uge.

Læs mere om stillingen her