Team

Vi har arbejdet professionelt med startups og business angels i over 20 år.
De erfaringer vil vi gerne give videre til dig.

Kenneth Larsen

kenneth2
Partner & CEO  
+45 2425 1744
kl@keystones.dk

Læs mere

Uddan­net svagstrøm­sin­geniør fra SDU og MBA fra Hult i USA.

Stifter af Key­stones i 2001 og har spe­ciale i opstartsvirk­somheder. Kenneths startup fokus er busi­ness angel investeringer, udvikling af startup teams og forretningsmodeller.

Ken­neth er selv aktiv investor og bestyrelsesmedlem i +10 star­tups og vækstvirksomheder.

Tidligere bag­grund som bl.a. mar­ket­ing man­ager hos Brüel og Kjær, hvor Ken­neth var ansat i en 10 årig periode. 

Jan Rosenbom

jan
Partner  
+45 4014 6618
jr@keystones.dk

Læs mere

Cand Merc i International Business fra Copenhagen Business School, MBA fra University of Singapore.

25+ års erhvervserfaring fra management consulting, kapitalfremskaffelse til teknologivirksomheder, salg, handel, logistik, projektledelse og meget mere.

Har siden 2006 fokuseret på at opbygge tech-virksomheder gennem tilførsel af risikovillig kapital og kompetencer.

Investor i 7 startups, har screenet tusindvis af forretningsplaner, arbejdet med hundredvis af startups, hjulpet med at rejse trecifrede millionbeløb i risikokapital til startups gennem årene, forvaltet/medforvalt 200+ små og store investormøder, en del af projektledelsen i Danmarks største hardware accelerator, Danish Tech Challenge.
Erfaren moderator, oplægsholder, vært, “live facilitator for investorforhandlinger” på investormøder og iværksætter-begivenheder med op til 1.000 deltagere i samarbejde med aktører som business angel netværk, EBAN, den amerikanske ambassade, fonde, offentlige organisationer, uddannelsesinstitutioner mv.

Frederik Ploug Søgaard

frederikp
Partner
+45 2823 1523
fps@keystones.dk

Læs mere

Cand Merc Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School. Har flere års erfaringer med sourcing, screening og kvalificering af startups samt kapitalfremskaffelse, syndikeringer, dealmaking, investor relations/kommunikation og crowdfunding.

Har været investor og medvært i programmet Millionærklubben Aften på Radio24Syv og startede sine første karriereår med  finansjournalistik og forretningsudvikling.

Har bidraget til udvikling og exit af 3 fintech-startups. Har arbejdet hos et af Danmarks førende reklamebureauer. Har ledet +5 netværk mod national succes. Stifter af FinanceLab, MarketingLab og Dansk Crowdfunding Forening.

Emilie Timm

image_2021-05-11_164248
Operations Manager 
et@keystones.dk

Læs mere

Bachelor i Innovation og Entrepreneurship fra Copenhagen Business Academy. Emilie har interesse og investerer selv i First North selskaber og interesserer sig for processer, optimering og effektivisering.

Emilie har over 7 års erfaring i privatundervisning af dressurryttere på alle niveauer.

Mads Henriksen

IMG_0748
Analyst, Research & Marketing 
mh@keystones.dk

Læs mere

Student fra Lyngby Handelsgymnasium med studieretningen afsætning og virksomhedsøkonomi. Mads læser HA Almen på CBS ved siden af arbejdet i Keystones.

Stigne Egeberg

Stigne Egeberg
Investor Relations Manager
se@keystones.dk

Læs mere

Uddannet eksportingeniør fra DTU og master fra Télécom Bretagne i Frankrig. Stifter af to vellykkede comsumer startups. Tidligere baggrund i telekommunikation med en afstikker på to år som underviser i de naturvidenskabelige fag på en udsat folkeskole gennem den internationale NGO Teach First.

William Skou Heidemann

image_2021-11-05_131908
Analyst, IT & Finance 
wsh@keystones.dk

Læs mere

Student fra Lyngby Handelsgymnasium med studieretningen matematik og virksomhedsøkonomi. William læser software udvikling på IT-universitet ved siden af arbejdet i Keystones.

Peter Gjerding

Peter Gjerding
Strategisk rådgiver
pg@keystones.dk

Læs mere

Foto og tekst følger…

Gustav Lindegaard Bonnesen

Gustav Bonnesen 1
Studentermedhjælper
gb@keystones.dk

Læs mere

Student fra studieretningen International Business Baccalaureate på Niels Brock med fokus på virksomhedsdrift. Gustav læser på CBS fra 2022.

Lucas Buhelt

Lucas Buhelt
Studentermedhjælper
lb@keystones.dk

Læs mere

Lucas læser lige nu på DTU med linjen Cyberteknologi og går på 2. semester. Han har tidligere studeret på H.C Ørsted gymnasiet med linjen matematik og fysik.

Julius Gulmann

Julius
Controller
jugu@keystones.dk

Læs mere

Student fra Lyngby Handelsgymnasium med studieretningen finans og virksomhedsøkonomi. Julius har tidligere været ansat i revisionsfirmaet KPMG og har en stor interesse for investering, iværksætteri og digital transformation.