JOBMULIGHED

Bliv Studentermedhjælper
hos Keystones

 

Er du god til at arbejde struktureret og koncentreret – og har flair for at arbejde med IT-systemer? Så bliv studentermedhjælper hos Keystones. Vi tilbyder oplæring i en række værktøjer, indsigt i en verden fyldt med iværksætteri, teknologi, strategi og kapital, en konkurrencedygtig timeløn, fleksible arbejdstider og et lille team med højt energiniveau. Arbejdstid mellem 5-15 timer pr. uge.

 

Keystones er Danmarks største netværk for investorer i startups

Vi er sat i verden for at gøre investering i startups til en folkesport og bidrage til den økonomiske vækst i Danmark. Vi tror på, at fremtidens danske vækstvirksomheder bedst skabes sammen med et aktivt privat netværk af investorer, erfarne erhvervsledere og kommercielle ildsjæle, som brænder for iværksætteri. Medlemmer og vækstvirksomheder bindes sammen via vores online platform og medlemsmøder.

Vi er i en rivende udvikling. Vil du være med at bygge flere danske vækstvirksomheder og udvikle Danmarks største netværk for virksomhedsbyggere, så er vores team og kontor i Lyngby på DTU Science Park måske det rette for dig?

Læs mere på keystones.dk 🚀

Studerende eller sabbatår

Du er i gang med eller har netop afsluttet en gymnaisale uddannelse og bor inden for en fornuftig radius af Lyngby. Du har mulighed for at arbejde et par dage om ugen eller mere, hvis du har sabbatår. Vi har god erfaring med deltidsansatte og kan tilbyde fleksible arbejdstider og en titel, der matcher dine kompetencer og arbejdsopgaver.

Om jobbet

 Research og screening
Vedligeholde databaser og systemer
Forberedelse/oprydning til investormøder
Praktiske ac hoc opgaver såsom oprydning, lave materialer og klargøring til events.

 

Den ideelle kandidat

Du arbejder koncentreret og omhyggeligt
Du har en naturlig flair for IT og synes, at det er interessant at arbejde med data
Du er analytisk, rationel, nysgerrig og ikke mindst vedholdende
Du trives i et professionelt miljø, hvor der er struktur og styr på processer, systemer og effektive arbejdsprocesser – herunder definerede arbejdsopgaver og rutinemæssige procedurer

Vi tilbyder attraktive vilkår

Keystones er et team på 8 medarbejdere i hastig vækst. Vi tilbyder et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til at du kan udvikle dig både personligt og fagligt.

Vi har et positivt kollegialt sammenhold, som brænder for at skabe resultater og fejrer gerne, når det går godt.

Vi er placeret i hjertet af den nyeste teknologi, innovation og forskning, DTU Science Park, Lyngby med lækker kantine-ordning, kaffebar, træningsfaciliteter og fornuftige offentlige transportmuligheder.

 

Er du interesseret?
Vi ansætter løbende nye medarbejdere.

Send gerne CV og ansøgning til Emilie Timm, mail: et@keystones.dk

Tiltrædelse: Vi kalder løbende til samtale.