JOBMULIGHED

Bliv Administrativ Medarbejder
hos Keystones

 

Til vores kontor i DTU Science Park, Lyngby, søger vi nye kræfter med et stærkt administrativt gen til at arbejde med praktiske opgaver. Vi tilbyder oplæring i en række værktøjer, indsigt i en spændende verden af iværksætteri, teknologi, strategi og kapital, en konkurrencedygtig timeløn, fleksible arbejdstider og et lille team med højt energiniveau. Arbejdstid mellem 8 og 37 timer pr. uge.

 

Keystones er Danmarks største netværk for investorer i startups

Vi er sat i verden for at gøre investering i startups til en folkesport og bidrage til den økonomiske vækst i Danmark. Vi tror på, at fremtidens danske vækstvirksomheder bedst skabes sammen med et aktivt privat netværk af investorer, erfarne erhvervsledere og kommercielle ildsjæle, som brænder for iværksætteri. Medlemmer og vækstvirksomheder bindes sammen via vores online platform og medlemsmøder.

Vi er i en rivende udvikling. Vil du være med at bygge flere danske vækstvirksomheder og udvikle Danmarks største netværk for virksomhedsbyggere, så er vores team og kontor på DTU Science Park måske det rette for dig?

Læs mere på keystones.dk 🚀

Færdiguddannet assistance på deltid

Du har afsluttet din uddannelse og bor inden for en fornuftig radius af Lyngby. Du har mulighed for at arbejde et par dage om ugen. Vi har god erfaring med deltidsansatte og kan tilbyde fleksible arbejdstider og en titel, der matcher dine kompetencer og arbejdsopgaver.

Om jobbet

Vedligeholde databaser og systemer
Forberede og afholde investormøder
Analysere og præsentere interne nøgletal i virksomheden
Praktiske ac hoc opgaver såsom oprydning, lave materialer og klargøring til events.
Dit fokus er at opnå konkrete mål måned for måned og din rolle er analytisk og kræver både struktur, disciplin og systematisk tilgang.

 

Den ideelle kandidat

Du arbejder koncentreret og omhyggeligt og kan skrive fejlfrit dansk
Du har en naturlig flair for IT og synes, at det er interessant at bearbejde og arbejde med data
Du er analytisk, rationel, nysgerrig og ikke mindst vedholdende
Du trives i et professionelt miljø, hvor der er struktur og styr på processer, systemer og effektive arbejdsprocesser – herunder definerede arbejdsopgaver, rutinemæssige procedurer og daglige mål

Vi tilbyder attraktive vilkår

Keystones er et team på 6 medarbejdere i hastig vækst. Vi tilbyder et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til at du kan udvikle dig både personligt og fagligt.

Vi har et positivt kollegialt sammenhold, som brænder for at skabe resultater og fejrer gerne, når det går godt.

Vi er baseret i hjertet af den nyeste teknologi, innovation og forskning, DTU Science Park, Lyngby med lækker kantine-ordning, kaffebar, træningsfaciliteter og fornuftige offentlige transportmuligheder.

 

Er du interesseret?
Vi har travlt og ser helst, at du kan starte hurtigst muligt.

Ansøg via linket her

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Vi kalder løbende til samtale.