JOBMULIGHED

Kom i praktik
hos Keystones

 

Til vores kontor i DTU Science Park, Lyngby søger vi løbende praktikanter som kan få muligheden for at få indsigt i en spændende verden af iværksætteri, teknologi, strategi, kapital og et lille team med højt energiniveau. Arbejdstid mellem 25 og 37 timer pr. uge.

 

Keystones er Danmarks største netværk for investorer i startups

Vi er sat i verden for at gøre investering i startups til en folkesport og bidrage til den økonomiske vækst i Danmark. Vi tror på, at fremtidens danske vækstvirksomheder bedst skabes sammen med et aktivt privat netværk af investorer, erfarne erhvervsledere og kommercielle ildsjæle, som brænder for iværksætteri. Medlemmer og vækstvirksomheder bindes sammen via vores online platform og medlemsmøder.

Vi er i en rivende udvikling. Vil du være med at bygge flere danske vækstvirksomheder og udvikle Danmarks største netværk for virksomhedsbyggere, så er vores team og kontor på DTU Science Park måske det rette for dig?

Læs mere på keystones.dk 🚀

Hvorfor i praktik hos Keystones?

Vi har gode erfaringer med praktikanter fra flere forskellige typer af uddannelse, så hvis du i forbindelse med din uddannelse skal i praktik er Keystones en oplagt mulighed. Vi matcher gerne et praktikforløb, der passer til dine personlige- og faglige kompetencer.

Den ideelle kandidat

Du arbejder koncentreret, omhyggeligt og kan skrive fejlfrit dansk
Du har en naturlig flair for IT og synes, at det er interessant at bearbejde og arbejde med data
Du er analytisk, rationel, nysgerrig og ikke mindst vedholdende
Du trives i et professionelt miljø, hvor der er struktur og styr på processer, systemer og effektive arbejdsprocesser – herunder definerede arbejdsopgaver, rutinemæssige procedurer og daglige mål

 

Vi tilbyder attraktive vilkår

Keystones er et team på 8 medarbejdere i hastig vækst. Vi tilbyder et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til at du kan udvikle dig både personligt og fagligt.

Vi har et positivt kollegialt sammenhold, som brænder for at skabe resultater og fejrer gerne, når det går godt.

Vi er baseret i hjertet af den nyeste teknologi, innovation og forskning, DTU Science Park, Lyngby med lækker kantine-ordning, kaffebar, træningsfaciliteter og fornuftige offentlige transportmuligheder.

 

Er du interesseret?

Send gerne CV og ansøgning til Emilie Timm, mail: et@keystones.dk

Ansøgningsfrist: Vi kalder løbende til samtale.