Startups søger kommercielle ildsjæle – er du en af dem?

Startups søger kommercielle ildsjæle – er du en af dem?

Mange danske startups og vækstvirksomheder formår ikke at realisere deres fulde potentiale, fordi de mangler en mindre portion risikovillig kapital og kommercielle kompetencer i ledelsen og bestyrelsen. Der er brug for professionelle og erfarne ressourcer, som virksomhederne sjældent har råd til at aflønne. Så det ender ofte med hønen og ægget: Ingen penge = ingen ressourcer. Ingen ressourcer = ingen vækst. Dine kompetencer kan blive den afgørende faktor for vækstvirksomhedernes succes.

I Keystones arbejder vi på at hugge denne gordiske knude over med et sværd udformet af et netværk af kommercielle ildsjæle, der brænder for at bygge vækstvirksomheder. Disse ildsjæle motiveres på den korte bane i højere grad af medejerskab end af aflønning, og er derfor i afdelingen for aktive kommercielle co-founders og medejere. Deres baggrund spænder typisk over salg, marketing, økonomi/finans, internationalisering og forretningsudvikling – ofte krydret med ledelseserfaring eller bestyrelsesarbejde. Modellen for at indtræde i selskaberne er kapitalindskud i mindre billettørrelser af f.eks. 50.000 kr. eller “sweat equity”-modeller, hvor man optjener ejerskab efter arbejdsindsats. Nogle gange er der en beskeden løn på bordet. Andre gange ender vores medlemmer med at kombinere arbejdsindsatsen med en mindre investering.

Keystones’ rolle er at hjælpe medlemmerne og virksomhederne med dating-processer, der sikrer, at begge parter kan se hinanden an, før der indgås bindende giftemål.

Hvis du ligesom os elsker at bygge virksomheder, er du velkommen til at blive en del af netværket.

Vi tilbyder både en klassisk hangaround-model, hvor du kan følge netværkets over 300 medlemmer via vores medlemsnyheder: Forbliv opdateret her

Du kan også tage springet væk fra publikumsrækkerne og op på iværksætterscenen med betalt medlemskab (3 mdr. fortrydelsesret) med fuld tryk på fysiske møder, ugentlige cases, netværk, kurser for startup-investorer og rå dealmaking. For eventuel tilmelding kan du få overblik over medlemspakke og melde dig ind her: Bliv medlem

Læs om Intro for nye medlemmer her

De varmeste ønsker om et fremragende forår fra

KEYSTONES