Startup Nationen 2.0: Vær med til at gøre iværksætteri til en folkesport

Startup Nationen 2.0: Vær med til at gøre iværksætteri til en folkesport

Har du mange års erhvervser­far­ing og er du nys­ger­rig på startup-miljøet? Så er der gode chancer for at give en hånd til væksten i Danmark og gøre Danmark til verdens stærkeste iværksætternation.


Tilmeld gratis her

Her er en historie om Startup Nationen, Danmark. I årene omkring årtusindeskiftet blev Startup Nationen 1.0 hjulpet stærkt på vej af en række statslige initiativer så som etableringen af innovationsmiljøerne, business angel netværkene, Væksthusene og Vækstfondens fokusering mod venture- og iværksætteri.

I dag står vi måske ved begyndelsen på en ny æra? Startup Nationen 2.0. En fase hvor de offentlige initiativer på startup-området i stigende grad suppleres af opbakning fra den enkelte dansker. Med andre ord vælger flere danskere at tage startup-sagen i egen hånd. Men der er plads til mange flere!

Iværksættere kæmper i de tidlige faser med at udvikle deres produkt, sætte et team, lægge strategi for hvordan de vil gå til markedet, fastlægge priser, forhandle med partnere og rejse kapital. Det er langt fra en udtømmende liste. Og der er behov for din sparring, ekspertise og netværk. F.eks. som uformel rådgiver på sidelinjen, som medlem af en bestyrelse, advisory board eller som investor med risikovillig kapital. Disse komponenter er blandt opstartsvirksomhedernes primære succesfaktorer – men stadig den største mangelvare.

Hvordan får vi verdens mest veluddannede befolkningsgruppe, danskerne, engageret i at bygge danske virksomheder – uden at man behøver at opgive den trygge tilværelse med job, karriere, formue eller pantsætte hus og bil?

På initiativ fra Keystones-medlem, Lotte Marschall og Keystones sætter vi fokus på, hvordan man kan holde sig opdateret på iværksætteri og muliggøre en øget involvering.

Vi opfordrer dig, der allerede er involveret i startup-verdenen, til at invitere dit netværk med til dette event, som har til formål at øge interessen og involveringen i iværksætteri i Danmark. Dette mener vi, er en vigtig forudsætning for at indtage positionen som ”Startup Nation 2.0”.

Foreløbigt program


16:00: Keep Dreaming
Velkomst ved Lotte Marschall, Business Angel og Bestyrelsesmedlem i flere startups samt i finanssektoren, medlem i Keystones

16.30: Startup Nationen ifølge startups
Succesfulde iværksættere deler erfaringer om Danmark som startup nation.

  • Frederikke Schmidt, Roccamore
  • Anders Riis, Swiipe Payments

17:00: Pause

17.15: Lad os bestige bjerge sammen
Hvad har en bjergbestiger og en iværksætter til fælles? Livet som iværksætter kan på mange planer sammenlignes med en bjergbestigers komplekse udfordringer. Det er op ad bakke, tilpasningskrævende, uforudsete udfordringer hver dag og koldt på toppen. Mange giver op undervejs og opgiver drømmen. Bjergbestiger Lene Gammelgaard ved, hvad hun taler om. Siden hun besteg Mount Everest i 1996 har hun inspireret og mobiliseret ledere verden over med en simpel metode, der kan føre til opnåelse af umulige mål. The Everest Way!

17.45: Sådan bygger vi virksomheder
Kenneth Larsen, stifter af Keystones, Danmarks største netværk for startup executives og startup investorer

18:00: Networking

Tid og sted

DTU Science Park, Auditoriet, Diplomvej 373 B
Tirsdag d. 20. november kl. 16-18

Der kan parkeres ved Elektrovej / Futurebox.


(gratis – men begrænsede pladser)

 

Tilmeld gratis her

Dette arrangement er relevant for dig som

  • har op til flere års solid erhvervser­far­ing eller er leder/ejer af en SMV
  • har spidskompetencer som f.eks. salg, marketing, ledelse, HR, IT, jura eller generalist… eller internationalisering, kapitalrejsning mv.
  • søger ny inspi­ra­tion og erfaringer i startup-verden på vegne af din virk­somhed og/eller dig selv og din kar­riere
  • har overve­jet involver­ing i star­tups f.eks. som medlem af bestyrelse, advi­sory board, investor, med­s­tifter eller som en del af den daglige ledelse
  • har behov for inspiration til ny innovation eller innovationsprocesser
  • eller blot interesseret i ”Startup” verdenen
  • nu eller på sigt overvejer en måde at bidrage / støtte iværksætteri


Formålet med arrangementet er, at bidrage til iværksætter- og investorkulturen i Danmark og få engageret en større befolkningsgruppe i iværksætteri. Vi vil gøre Danmark til en endnu stærkere iværksætternation og skabe en kultur, der belønner og anerkender iværksættere, som tør tage risiko.

 

Måske kan du hjælpe?

 

Følg netværket og vores arbejde for Startup Nationen 2.0 her

Læs mere om medlemskab her