Sportstech Investormøde 22. november

Sportstech Investormøde 22. november

Beskæftiger din virksomhed sig med sportsteknologi og er I på udkig efter kapital? Få mulighed for at præsentere din case for en gruppe investorer, som brænder for sportstech.

 

Mandag den 22. november kan du og din virksomhed blive udvalgt til at pitche jeres virksomhed for en gruppe aktive sportstech-investorer. I samarbejde med DIF og Idrættens Hus slår vi dørene op til sportstech investormøde. Forrige gang var en succes og der blev bl.a. investeret i sportstech-virksomheder.

Så er du og din virksomhed også på udkig efter kapital eller kloge penge, så har du nu muligheden for at ansøge om at blive én af i alt tre udvalgte virksomheder, som får lov præsentere for netværket. Keystones er Danmarks største netværk af investorer i startups, som både investerer i virksomheder og går aktivt ind i bestyrelser og ledelser, hvis virksomheden har behov for det.

 

Send din ansøgning inden november

For at komme i betragtning skal du sende jeres ansøgning til Jan Rosenbom jr@keystones.dk inden den 8. november. Du får svar på din ansøgning senest fredag d. 12. november. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

På vegne af Keystones og DIF Innovation Lab