SOWA Sound – Kvantespring i teknologien

SOWA Sound – Kvantespring i teknologien

Investering i startups er fyldt med uforudsigeligheder. Men en global pandemi var nok det sidste, medlemmerne havde med i ligningen, da de tog investeringsbeslutninger i før-corona-tiden. Så hvordan er det gået? Hvordan har investeringerne klaret sig gennem deres første corona-år? Hvem har pivoteret, bøjet nakken eller rejst sig til et nyt niveau? Her er en stikprøve fra Keystones-porteføljen, hvor iværksætterne gennem artikel-serien, “VORES CORONA-ÅR” deler deres bedste (og værste) beretninger. 

 

En kort status om SOWA Sound:

SOWA Sound har med deres professionelle trådløse højtaler-system haft et svært salgsår på grund af corona. Da der ingen events har været under corona, eller er lige nu, så har behovet for trådløse højtaler-systemer ikke været der hos forbrugeren. Men SOWA ser meget lyst på fremtiden, når restriktionerne løftes.

SOWA forventer at se antallet af events eksplodere og trangen til interaktion mellem mennesker bliver som at se køer komme på græs om foråret.

SOWA har kunne se et kundesegment, der har haft lukket i over et år og finansielt styrtbløder, så derfor har de justeret på deres salgsteknikker. SOWA tilbyder nu som de første en abonnementsløsning som et alternativ til de traditionelle engangsbetalinger, som kunden ofte skal lægge for en højtaler. Nu kan kunden binde sig for DKK 399 pr. højtaler månedligt med en binding på 24 måneder. En løsning der for kunden er billigere end en enkeltinvestering i højtaleren.

SOWA har brugt året på at videreudvikle og færdiggøre deres produkt. Da investorerne gik ind i startuppet havde højtalerne en trådløs rækkevidde på 10-15 meter på en god dag med deres ekstremt hurtige trådløse netværk. Det er en rækkevidde de nu har fået mindst tidoblet, da de har målt den til at kunne række over 160 meter gennem Nørrebroparken. En test der kun blev stoppet af, at de ikke kunne gå i gennem bygningerne og teste rækkevidden til ende. Produktet er nu klar, og SOWA står derfor klar til at tilbyde en fleksibel højtalerløsning med lang trådløs rækkevidde, til alle de events der kommer denne sommer.

Keystones medlemmer er velkomne til at kontakte SOWA direkte på villads@sowasound.com

 

Læs flere historier fra artikel-serien: “VORES CORONA-ÅR”

 

Forstå SOWA på 2 min: