Vi har arbejdet professionelt med startups og business angels i over 20 år. De erfaringer vil vi gerne give videre til dig. 

Baggrund

Keystones A/S er sat i verden for at gøre iværksætteri til en folkesport. Vi er et privat medlemsnetværk for kommercielle ildsjæle, der elsker at bygge virksomheder. Medlemmerne består af investorer, serie-iværksættere og erfarne erhvervsledere – vi kalder dem “virksomhedsbyggere”.

Hos Keystones introduceres medlemmerne med ugentlige mellemrum for en ny lovende startup, der efterlyser investorer, bestyrelsesmedlemmer, CEO’s, salgsfolk, forretningsudviklere, økonomikompetencer, medstiftere m.m. – det kalder vi “ugens case”.

Udover det praktiske case-arbejde får medlemmerne også en teoretisk indfaldsvinkel med relevant undervisning, der skal hjælpe dem videre i karrieren som “Startup Executive”, business angel og virksomhedsbygger – vi kalder disse undervisningssessioner for “toolbox.”

Hjælp til startups

Keystones har hjulpet flere hundrede danske vækstvirksomheder med at tiltrække risikovillig kapital og risikovillige kompetencer. Udover medlemmerne fra Keystones netværket samarbejder vi med en række private og offentlige aktører i økosystemet f.eks. business angel netværk, acceleratorer, forskerparker og fonde.

Erfarent sekretariat

Holdet bag Keystones har siden år 2001 specialiseret sig i at source, screene, kvalificere og præsentere lovende startup-virksomheder for business angels og fonde. Herudover har Keystones været sekretariat for fire af de danske business angel netværk og er desuden selv involveret i en række startups som både bestyrelsesmedlemmer, investorer og medstiftere.

Oprindelse

Keystones var oprindeligt et konsulenthus, der blev etableret af Kenneth Larsen med det formål at skabe vækst i innovative virksomheder. Med Keystones netværkets hjælp bidrager vi til at skabe vækst med udgangspunkt i mange års erfaring med forretningsudvikling, internationalt salg og kommercialisering af teknologi.

Keystones bor i Danmarks største forskerpark, DTU Science Park i Lyngby, nord for København.