Nyt partnerskab: Sådan skal IDAs tech-ildsjæle engageres i startups

Nyt partnerskab: Sådan skal IDAs tech-ildsjæle engageres i startups

2 MIN. LÆSETID
Nyt partnerskab mellem Keystones og interesseorganisationen IDA skal puste ekstra kræfter i dansk iværksætteri med undervisning og konkrete muligheder for at bygge virksomheder – f.eks. ved at blive investor eller bestyrelsesmedlem i startups. Er du medlem af foreningen IDA, så får du hele forløbet samt Keystones-medlemskab til halv pris.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Opråb til 100.000 danske teknologi-fagfolk

 

“Det danske startup økosystem har brug for dig! Brug dine kompetencer til at skabe værdi i iværksættermiljøet.”

Sådan lyder opfordringen fra fagforeningen IDA til deres 100.000 medlemmer med teknik- og naturvidenskabelig baggrund i disse uger.

Interessen for startups er større end nogensinde. Og så godt som alle danske startups har et stort behov for at tiltrække erfarne erhvervsfolk til bestyrelse, ledelse og ejerkreds. Især når det gælder tech startups inden for ICT, healthcare, cleantech og industri er der behov for, at vi får involveret mange flere erfarne tekniske og kommercielle kompetencer.

Derfor har IDA slået sig sammen med Keystones og designet en attraktiv kom-i-gang pakke. Så er du IDA-medlem og overvejer du en karriere som ”virksomhedsbygger”, så vil IDA gerne hjælpe dig i gang sammen med Keystones.

Læs mere om IDAs og Keystones’ nye medlemstilbud her

Et vigtigt skridt for iværksætterkulturen

Populære TV-programmer som “Løvens Hule” og “365 Dage til Succes”, politisk fokus og nye iværksættertiltag er alt sammen med til at fremme iværksætterkulturen – men der skal mere til. Også ude i det private erhvervsliv.

I de seneste år har store danske virksomheder været gode til at tage iværksættersagen op og har udviklet ambitiøse vækst- og startupafdelinger, inkubatorer, iværksætterprogrammer mm. Det er et samfundsøkonomisk sundhedstegn. Det er en ekstra stor gevinst, når et af landets største interesseorganisationer, IDA også tager sagen op og aktivt arbejder for at fremme iværksætterkulturen blandt deres mange tusind medlemmer. Det er vi utroligt stolte over, at kunne bidrage til“, udtaler Jan Rosenbom, som er partner i Keystones og har bl.a. haft manges års daglig gang i landets førende hardware-accelerator, Danish Tech Challenge.

 

Læs mere og tilmeld dig her