Ny govtech-børsnotering: Vil gøre Danmark til verdensmestre i automatisering af den offentlige sektor

Ny govtech-børsnotering: Vil gøre Danmark til verdensmestre i automatisering af den offentlige sektor

Vi lever i en tid, hvor digitaliserede data helt har erstattet bureaukratiske papirgange. Virksomheder og myndigheder skal dagligt behandle en betydelig mængde data, der skal opbevares og behandles sikkert. Det har medført et effektiviseringspotentiale, som Dataproces har dedikeret deres viden og evner til at optimere. Data rummer uanede mængder værdi, som Dataproces’ løsninger, kan hjælpe med at frigøre og udnytte.

Dataproces er en innovativ software- og datavirksomhed, der blev stiftet i 2011. Missionen for Dataproces er at hjælpe kunder med at identificere, verificere og korrigere administrative datafejl eller -mangler hurtigt, effektivt og dokumenterbart. Deres ydelser strækker sig fra SaaS (Software as a Service) og robotteknologi (RPA) til Machine Learning og neurale netværk (kunstig intelligens) over store mængder af administrative data til dataanalyser, rådgivning og sparring. Dataproces er en del af en megatrend med stigende opmærksomhed på værdien af data, hvilket stiller krav til nye værktøjer, viden og løsninger.

Virksomheden har de sidste syv år investeret mere end DKK 50 mio. i at udvikle nye software-løsninger, build-on applikationer og moduler – med flere i pipeline. Med indgående specialistviden kombinerer de økonomi og jura med moderne programmering indenfor Gov-tech og Legal-tech. Det betyder, at de kan tilbyde deres kunder unikke SaaS-løsninger på komplekse, administrative udfordringer med meget store mængder data.

Virksomheden er gået fra én ansat til 53 og har oplevet en rivende vækst. Fra deres domicil i Nibe med udsigt over Limfjorden har de skabt en solid kundebase på 76 ud af de 98 danske kommuner. Både deres ledelse og medarbejdere er nu parate til at fortsætte denne vækstrejse. Derfor går de nu på børsen med henblik på at hente DKK 23-27 mio.

“Dataproces’ fundament gør den nødvendige administration mindre tidskrævende og mere korrekt. Vi vil sammen med vores samarbejdspartnere lave det næste store spring for den offentlige administration. Det er derfor vi ønsker, at Dataproces bliver optaget til handel – og vi inviterer ligesindede med på vores rejse”, udtaler CEO Kjartan Jensen.

Læs mere her


Dataproces går i Keystones-studiet den 26. oktober kl. 16.00-17.00 online

Tilmeld her