Nordic Power Converters – Længere processer og samarbejde med flere store europæiske lampeproducenter

Nordic Power Converters – Længere processer og samarbejde med flere store europæiske lampeproducenter

Investering i startups er fyldt med uforudsigeligheder. Men en global pandemi var nok det sidste, medlemmerne havde med i ligningen, da de tog investeringsbeslutninger i før-corona-tiden. Så hvordan er det gået? Hvordan har investeringerne klaret sig gennem deres første corona-år? Hvem har pivoteret, bøjet nakken eller rejst sig til et nyt niveau? Her er en stikprøve fra Keystones-porteføljen, hvor iværksætterne gennem artikel-serien, “VORES CORONA-ÅR” deler deres bedste (og værste) beretninger. 

 

En kort status om Nordic Power Converters:

Coronaens nedlukning havde også vist sin effekt hos Nordic Power Converters. De havde planer om at lancere deres nye produkt til verdens største belysningsmesse, men de planer måtte aflyses på grund af corona. Dette gjorde at alle leads, måtte individuelt adresseres i stedet for den bredere eksponering, som normalt havde været virksomhedens strategi.

Virksomheden har som mange andre, udfordringer med deres supply chain og har større udgifter på levering, som også tager længere tid. Nordic Power Converters har også kunnet mærke, at flere kunder er blevet sværere at tage kontakt til og kan se, at udviklingsprojekter har været sat i bero.

De har også måtte omstille sig og tage højde for medarbejdernes privatliv og få deres hjemmearbejdes hverdag til at hænge sammen.

Virksomheden har trods deres udfordringer formået at indfri en stor del af deres mål for 2020. Dette indebærer at lancere to nye produkter, fået nogle af Europas største lampeproducenter i folden og har vundet en pris hos LVMH samt reduceret deres produktionspriser. Alt dette er sket samtidig med, at de har udvidet deres team og har indledt 2021 med flotte omsætningstal.

 

Læs flere historier fra artikel-serien: “VORES CORONA-ÅR”