Medlemsportræt: Ulla Heurlin, CEO og business angel

Medlemsportræt: Ulla Heurlin, CEO og business angel

Mine erfaringer inden for virksomhedsbyggeri & iværksætteri:

Jeg brænder for at få virksomheder til at fungere, så der opstår nye muligheder for kunder, medarbejdere og investorerne. Gennem årene har jeg arbejdet med flere forskellige typer virksomheder – både meget store, mellemstore og meget små. En var i dyb krise, en anden hastigt på vej i krise og nogen var gået helt i stå. Alle var de kendetegnet ved at have dygtige og højt uddannede medarbejdere, der manglede kundefokus og retning i stærkt konkurrenceprægede og regulerede markeder. Jeg er stolt over, at alle virksomhederne lever i bedste velgående i dag.

Den seneste lille virksomhed var jeg med til at sælge til en større europæisk koncern, sådan at der opstod helt nye muligheder for vækst og udvikling. Så det var ikke kun investorerne, der var glade, men også kunderne og medarbejderne.

Ved siden af mit arbejde har jeg i flere år arbejdet med startups og iværksættere, primært inden for tech. Det gør jeg med stor glæde. Det er altid inspirerende og udviklende for mig selv, og så er det mit bidrag til at skabe arbejdspladser og vækst i Danmark. Det er den måde, jeg kan ”sende elevatoren ned” til de næste virksomhedsledere, hjælpe dem med kontakter, støtte og praktisk erfaring, så de kan lykkes.

 

Overve­jer du medlem­skab af Key­stones?
Læs mere her