Medlemsportræt: Rasmus Ingemann, seniorkonsulent og partner i Implement Consulting Group

Medlemsportræt: Rasmus Ingemann, seniorkonsulent og partner i Implement Consulting Group

Rasmus Ingemann har en baggrund i konsulentverdenen og har haft globale roller i flere multinationale virksomheder. Han har arbejdet med procesoptimering og systemintegration i primært private organisationer i hele Europa og har ledet mange store internationale programmer og projekter. Rasmus har gjort sine erfaringer i flere industrier, herunder FMCG, medical, beverages, industrial products industry, telecom og financial services.

Hvad driver dig til at ville bygge nye virksomheder?

Jeg har i hele min karriere arbejdet med nyudvikling, optimering og analyse af markedsbehov. Jeg vil gerne involvere mig i start-up miljøet og være med til at bygge virksomheder op fra bunden, da der er en utrolig energi i innovation – for den enkelte, i de virksomheder der skabes, og for samfundet.

Hvad vil du tage med fra management consulting værktøjkassen?

Jeg kan bidrage med at skabe det rette markedsstrategiske fokus for start-ups og nye virksomheder. Samtidig kan jeg bibringe teamet med en stærk analyse- og modelleringstilgang samt mine erfaringer med at lede store transformationer blandt store Corporate virksomheder. Jeg vil kunne facilitere et målrettet og intensivt forløb til idéudvikling, markedsanalyse, prototyping, udvikling og søsætning af initiativer.

 

Overvejer du medlemskab af Keystones?
Læs mere her