Medlemsportræt: Marianne Andersen, CEO & Entreprenør

Medlemsportræt: Marianne Andersen, CEO & Entreprenør

Fra elektronikingeniør til CEO og entreprenør

Marianne Andersen har arbejdet i større internationale virksomheder i 25 år. Hun er uddannet elektronikingeniør, har en EMBA og har arbejdet med forretningsudvikling og udvikling af højteknologiske produkter/løsninger i mange år – og har rejst verden rundt mange gange.

“Jeg har altid haft en entreprenør i mig”, fortæller hun, “ Det startede for 25 år siden, da jeg havde en webshop, hvor jeg solgte Provenceduge og -stoffer. Jeg havde til dagligt at gøre med engangsartikler til hospitaler, og havde lyst til at opbygge en webshop med nogle mere glade produkter. Det er 100% synligt, hvis du gør noget godt eller skidt, når du er entreprenør, og du er selv ansvarlig for strategien. Virker den ikke, ser du det med det samme.”

Siden har Marianne været med til at starte flere startups inden for udvikling og salg af MedTech løsninger samt konferencer inden for robotter og ny teknologi. I dag er hun CEO i to forskellige startups. “Jeg har altid nydt at være i de store virksomheder, men jeg havde lyst til noget andet, og nu nyder jeg hver en dag som selvstændig. Jeg er med i Keystones, da jeg synes det er herligt at netværke med andre ligestillede til spændende møder, og hvor jeg kan dele ud af min lange erfaring inden for forretningsudvikling og mit globale netværk inden for MedTech og robotter.

Marianne er også med i Open Entrepreneurship, et samarbejde mellem DTU, Aalborg og Århus Universitet, IT Universitetet i København samt Scion DTU – sidstnævnte begge med stor fokus på at skabe vækst i startup firmaer.

 

Overve­jer du medlem­skab af Key­stones?
Læs mere her