Medlemsportræt: Lotte Marschall, Business Angel

Medlemsportræt: Lotte Marschall, Business Angel

Kort om mig

Jeg er aktuar af uddannelse og har en baggrund bl.a. fra finanssektoren og consulting. Men udvikling af virksomheder, markedsudvikling og vækststrategier er det, jeg har arbejdet mest med bla. i rollen som CEO for mindre og mellemstore vækstvirksomheder.

Derfor brænder jeg for at bygge virksomheder

Det giver mig stor inspiration at være med på sidelinien i startups, hvor der hersker en særlig energi, der er meget på spil, alle døgnets 24 timer inddrages som arbejdstid, og der er et commitment og en tro på, det skal lykkes. Tro kan flytte bjerge. Et godt citat er fra Henry Ford: “Uanset om du tror du kan eller ikke kan, har du ret.”

Erfaringer fra startup-verden

Det er ofte de basale ting omkring at få “varen over disken”, som startups har behov for hjælp til f.eks. markedstest, prisfastsættelse, lancering, forhandling med samarbejdspartnere, personaleledelse og selvfølgelig at finde kapital. Derimod har de masser af ideer selv til produkt mv. men har ofte behov for hjælp til at foretage kritiske prioriteringer for at holde næsen i sporet.

“Lovgivning er ikke alt”

Jeg mener, det er noget nær en samfundspligt for erfarne erhvervsfolk at medvirke til vækst i Danmark gennem støtte til iværksætteri. Vi kan ikke bare læne os tilbage og vente på, at regeringen rydder barrierer af vejen i form af regelværk. Lovgivning er ikke alt – iværksættere har behov for kompetente og erfarne mennesker omkring dem.

 

Overve­jer du medlem­skab af Key­stones?
Læs mere her