Medlemsportræt: Jesper Jørgensen, selvstændig virksomhedsrådgiver

Medlemsportræt: Jesper Jørgensen, selvstændig virksomhedsrådgiver

Min baggrund

Jeg har arbejdet i en længere årrække som CFO og nogle år som CEO. Jeg har en solid baggrund i økonomi, ledelse og strategi, men har også altid været meget forretningsorienteret. Kombinationen af erfaring fra corporate og SMV virksomheder i en række forskellige brancher, samt rollen som ejerleder, har givet mig en bred viden, som ofte er meget anvendelig i startups. Jeg har prøvet alt fra at udarbejde strategier til at smøre sandwich om natten (som CEO), så vi kunne levere til DHL løbet dagen efter. Desuden har jeg stor erfaring med krævende forandringsprocesser.

Heldigvis fik jeg muligheden for at springe fra en corporate stilling i en traditionel branche til at blive CEO/medejer i et startup, der udfordrede en fastlåst branche. Det var først rigtigt som medejer i et startup, at jeg fandt ud af, hvad jeg brændte for og hvor mine styrker lå. Her fik jeg muligheden for at opbygge en landsdækkende virksomhed, hvor vi tog kampen op med store etablerede virksomheder.

Min drivkraft

Jeg motiveres af idéer, der udfordrer det traditionelle og af at skabe noget. Jeg har stor respekt for folk, der tør udfordre det kendte og som tør udleve deres drømme. Det kræver mod og stort drive. Jeg finder det også meget motiverende at arbejde i et miljø, hvor der er stor energi og lyst til at opnå resultater. Det handler om at komme i mål og turde kaste sig i ind kampen og at turde tage de svære beslutninger, der er forbundet med risiko.

I dag er jeg selvstændig virksomhedsrådgiver og arbejder med mange forskellige virksomheder, hvor jeg primært har fokus på opgaver, der kan optimere bundlinjen. Det giver mig en høj grad af fleksibilitet, variation og muligheden for at møde mange spændende mennesker.

Jeg er medlem i Keystones af flere årsager. Bl.a. fordi jeg leder efter bestyrelsesposter, advisory boards og rådgivningsopgaver samt mindre investeringer og sweat equity opgaver. Men også i høj grad fordi jeg ønsker at styrke og udvide mit netværk.

 

Overve­jer du medlem­skab af Key­stones?
Læs mere her