Medlemsportræt: Jakob Ellehauge Sode, business angel

Medlemsportræt: Jakob Ellehauge Sode, business angel

Om mig

Jeg vil beskrive mig selv således; jeg er ikke en iværksætter med de 100 nye krøllede idéer hver dag, jeg er ikke en sprudlende sælger med smarte bemærkninger – ej heller ligger jeg inde med den nemme løsning på alle jeres problemer. Til gengæld er jeg en dygtig forretningsmand, der kan regne den ud. Jeg er en stædig playmaker, der altid siger sin mening og fordeler boldene til de rigtige spillere. Jeg er en bundsolid kompetence, der kan skabe systemer og vækst i store såvel som små organisationer. Ikke mindst er jeg en problemknuser, der udvikler forretningen med idéer og visioner.

Jeg har et dybt kendskab til globale forretningsmuligheder i regioner som er i hastig udvikling, herunder i Baltikum. På mit CV kan jeg skrive over 30 års erfaring med ledelse, international handel, råvarer, transport/logistik, finans, risikostyring og investering. Jeg har altid søgt frivillige fællesskaber i arbejdslivet med højt til loftet. Som jeg ser det, er det den eneste måde hvorpå, der skabes fantastiske resultater.

Det søger jeg

Jeg har tid og penge til at gå ind i din virksomhed med et unikt engagement fra dag 1. Jeg søger “den gode virksomhed”, hvor jeg kan gå ind som aktiv investor og direktionsmedlem for at skabe et impact i verden.

Det motiverer mig

Min karriere som business angel er drevet af lysten til at se udvikling og vækst samt den kontinuerlige læring heraf samt skabe succes-historier – min drivkraft kommer også af dét at kunne lave impact investment, altså at gøre “verden” lidt bedre bredt forstået.

Erfaringer og råd

Gennem min karriere er jeg blevet mange erfaringer rigere. En af de vigtigste er at teamet er afgørende – også på ejersiden. Det er alfa og omega, at man kan stole på hinanden, og alle har “skin in the game” eller hånden på kogepladen, så incentive er det samme – i min optik baner det vejen til de største præstationer og dermed et skridt tættere på succes.

Skal jeg give to råd til andre virksomhedsbyggere, så er det først og fremmest, at prioritere mennesker / team der har evnen til hurtigt at lærer nyt og eksekverer.

 

Overve­jer du medlem­skab af Key­stones?
Læs mere her