Medlemsportræt: Flemming Feddersen, 40 år i pharma-industrien

Medlemsportræt: Flemming Feddersen, 40 år i pharma-industrien

Flemming Feddersen har 40 års erfaring i den pharmaceutiske industri som supply chain og outsourcing chef i de store danske pharmaceutiske virksomheder med fokus på ledelse og internationalt arbejde.

1. Hvad driver dig til at ville bygge nye virksomheder?

Efter 40 år i de store multinationale organisationer (med et hav af stabsfunktioner) fik jeg lyst til at prøve noget helt andet, nemlig at arbejde i eller med de helt små start-ups, hvor en eller få personer har ansvaret for alle funktioner. På samme tid ville jeg gerne placere en del af mine investeringer i noget, hvor man kunne involvere sig mere end ved fondsbørs-investeringer.

2. Hvad har været dine største læringer siden du tog springet ud i en ny karriere som business angel?

Ikke overraskende var det en helt ny verden. Så jeg har skullet lære et helt nyt sprog og en helt ny begrebsverden. Jeg blev overrasket over, hvor mange måder man kan være business angel på, f.eks. hvor mange måder man kan investere på. For mig har det været vigtigt at lægge en linie i investeringerne, derfor går jeg til rigtig mange pitch events før jeg finder en egnet kandidat.

3. Hvilke råd vil du give videre til andre, der også overvejer at tage springet?

For mig er det allervigtigste, at få et netværk gerne med personer med forskellige kompetencer. Spred dine investeringer, gerne mange mindre i stedet for få store. Tag den med ro, der kommer altid noget spændende i morgen. Del cases med andre, så deler de gerne med dig. Du kan ikke selv nå at overskue hele ’markedet’.

Overvejer du medlemskab af Keystones?
Læs mere her