Lead investorer

Os som har ledet en investering
Niels Kjærgaard


0-(2)

John Norden


johnnorden

Carsten Gjørtler Salling


0-(3)

Henrik Brünniche Lund


0-(4)

Kenneth Larsen


Skærmbillede 2015-09-18 kl. 11.31.54

Torben Garde


0-(6)

Eyvind Jonsson


0-(8)

Robert Holm


0 (22)

Nina Christensen


0 (27)

Jan Friis Jørgensen


janfriis

Nikolaj Forsberg


Nikolaj Forsberg

Læs mere
LinkedIn

Henrik Ibsen


henrikibsensorthvid

LinkedIn

Brian Schebye


brian_sorthvid

Michael Dal Larsen


michaeldalsorthvid

LinkedIn
Hvorfor er lead investorer vigtige?

En lead investor tjener flere formål og rollen kan variere fra sag til sag. Men jo klarere leadrollen er i en syndikeret investering, desto lettere er det at lukke runden effektivt. Bliv klogere på lead investorens betydning og hvad arbejdet indebærer i praksis.


Se dato for toolbox
Kom i gang som lead investor

Hvad er en lead investor og hvorfor har man brug for en, når arbejdet med at rejse kapital påbegyndes?Guide til syndikering

Læs her      Et medlems erfaringer

Læs her      Lead investorernes bedste råd på under 60 sekunderHvad er en lead investor?

Lead investor repræsenterer en gruppe af flere investorer (et investorsyndikat) over for startup-virksomheden. Lead investor leder investeringsprocessen, afholder opfølgende investormøder, sikrer due diligence og fører forhandlingerne helt i mål. Jobbet kræver både tid, dygtighed og en seriøs indsats. Det er derfor også ofte vigtigt, at lead investor kompenseres. Hos Keystones kan du blive klogere på lead investorens betydning og hvad arbejdet indebærer i praksis.


Lead investor team

Keystones’ syndikater organiserer sig også gerne omkring “lead investor teams”. Her hviler alt ansvaret ikke på én men på flere personer og det kan virke mindre skræmmende og lette processen. Lead investor teamet kan f.eks. bestå af 2-4 aktive investorer, som har fordelt tidsindsatsen og opgaverne mellem sig. F.eks. den tekniske, juridiske, økonomiske og personlige due diligence. Processen bliver også mere robust, når den hviler på flere personer fremfor én, som til hver en tid kan springe fra.