Vi matcher investorer med virksomheder, der har et ambitiøst og skalérbart forretningsgrundlag

Konkurrencen om kapitalen er hård. Bliv eksponeret direkte for over 500 risikovillige investorer og få de bedste chancer. Start med at udfylde din ansøgning. Læs: 8 grunde til at startups vælger Keystones

 

Ansøg her

Sådan arbejder vi

Vi fokuserer på, at virksomheden henvender sig til investorerne med et stærkt budskab, at man får kontakt, dialog og møder med relevante investorer. Virksomheden er ansvarlig for udarbejdelse af investormateriale og gennemførelse af forhandlingsprocessen.


1. Kvalificering

Workshop og sparring om forløb, strategi, profiler, materiale mm.

2. Bliv ugens case

Udsendelse af casebeskrivelse i netværket og profilering på medlemsplatformen

3. Pitch

Pitchtræn­ing og dedik­eret møde, hvor inter­esserede investorer inviteres

4. Dealmaking

Forhandling, termsheet og due diligence.


Hvordan får man succes med et investornetværk?
Tilmeld dig dette 30 min. webinar:
Sådan rejser du kapital gennem Keystones

 

Skalérbare
virksomheder

Kan din virksomhed præsentere et skalérbart koncept, et godt team og en attraktiv investeringsmulighed? Vi har siden år 2000 faciliteret kapital mellem hundredevis af danske startups og risikovillige investorer. Se Keystones’ portefølje her.

Risikovillige
investorer

De investorer, vi samarbejder med, er primært business angels og fonde – og de har passion for at bygge virksomheder og for at engagere sig på risikovillige vilkår med både rå arbejdskraft og kapital.

Investering
i kommercialisering

Investorerne søger virksomheder, som er nået til et kommercielt stadie og hvor væksten kan accelereres med ”kloge penge”. Oftest er investeringsstørrelsen i niveau 1- 10 mio. kr. og der er ofte flere investorer involveret i den enkelte investering. Investorerne indgår typisk i en aktiv rolle i bestyrelsen.


Fortæl om din virksomhed 

Send din business case og så vurderer vi, om den er relevant for de investorer vi samarbejder med.

VÆRD AT VIDEDet siger virksomhederneThomas Keller
Dogley


0 (11)

“Alt i alt er jeg meget tilfreds med, at vi klarede det hele på ca. 2,5 måned fra pitch hos Keystones og til aftalerne var underskrevet.”
Læs mere

 


Emil Højlund-Nielsen
Cphnano


0 (12)

“Keystones udfylder en meget vigtig samfundsrolle som formidler af risikobetonede investeringer under ordentlige forhold gennem sit netværk. I har påtaget jer en helt essentiel rolle i Danmark i forhold til sikring af finansiering til startups med en høj risikoprofil. Det er ikke sikkert, at vi havde eksisteret i dag, hvis ikke det havde været for Keystones. Det havde i hvert fald været en svær vej uden jer, også i forhold til jeres engagement i Danish Tech Challenge hvor vi fik modnet vores forretningside på et tidligt stadie.”
Læs mere

 


Andreas Hoé Berstrand
Heytilde.com


0 (13)

“En iværksætter har altid travlt, og ekstra travlt når man fundraiser. Muligheden for at få sin startup eksponeret for hundredevis af investorer på en gang er virkelig værdifuldt – for os var det bogstaveligt talt millioner værd.”
Læs mere


Balder Onarheim
PlatoScience


Balder_Onarheim

“Keystones har bidraget med virkelig meget erfaring og med nogle store netværk. Hvis vi eksempelvis mangler en elektroingeniør til nogle opgaver, så sender jeg en mail til investorerne for at høre, om der er nogen der har et lead på det. Og så ender det med, at jeg får mails retur med nogen som kender nogen eller selv har relevant erfaring. Jeg har en kort vej til et kæmpe ressourcenetværk med alt fra tekniske ting som eksempelvis elektronikudvikling til marketing.”
Læs mere

 


Kenneth Lærke
Urban Wine Box


0 (14)

“Uden Keystones var vi ikke nået i mål med kapitalrejsning i 2019”
Læs mere

 


Jonas Vistesen
WelcomeBob


0 (15)

“Keystones har for WelcomeBob været en værdifuld partner i forhold til både investering og udvidelse af vores kompetencer. Vi har gennem Keystones lokaliseret meget kompetente investorer med stærke fagspecifikke kompetencer. Flere af disse indgå i dag i vores bestyrelse og som sparingspartnere på daglig basis. Derudover har Keystones været en stærk sparingspartner i forhold til forretningsudvikling, i de tidlige stadier af WelcomeBob’s liv. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde”
Læs mere

Jacob Markussen
GFLR


0 (21)

“Vi brugte Keystones i vores seneste investeringsrunde med stor succes! Så det kan helt sikkert anbefales til både startups og investorer”
Læs mere

 

Mickey Madsen
Nordic Power Converters


0 (16)

“Keystones faciliterer en strømlinet process, der sikrer at virksomhed og investorer bliver matchet og at der kan være rimelig kort tid fra første møde til en investering. Selvom mange af investorerne er forholdsvis nye som business angels, gør dét at de er flere sammen at de kan støtte sig op ad hinanden og hjælpes ad med due diligence, det gør processen smertefri og effektiv.”
Læs mere

 

Anders L. Østergård
Fluidan


0 (23)

“Keystones udfylder på fornem vis en væsentlig plads i det danske iværksættermiljø: Vi får kompetent hjælp til at finde både ekspertise og finansiering fra en stærkt kompetent gruppe af medlemmer, som til gengæld får en perlerække af spændende investeringsmuligheder.”
Læs mere


Anna Stelvig
StudyMind


0 (33)

“Et stort tak til Keystones, der har hjulpet mig med at få nye kompetente og professionelle kræfter ind i StudyMind. Det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det har været for StudyMinds videre vækst og udvikling. Uden medlemmernes hjælp kunne jeg aldrig være nået så langt.”
Læs mere


Jon Henningsen
Movesca


0 (32)

“Hos Movesca har vi i 2019 haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Keystones om at få en række Business Angels ombord som investorer. Keystones koncept har fungeret godt for os som Impact Virksomhed, og det har været en fornøjelse at få sparring hos Kenneth og Jan undervejs processen. Jeg kan altså varmt anbefale Keystones.”
Læs mere

 


Søren Aabel Hammer
Mazepay


0 (51)

“Fra første kontakt var det vores oplevelse at der var tale om yderst kompetente medarbejdere der alle trak i samme retning – og som fokuserede på at komme i mål! Keystones er et meget professionelt netværk og det er en fornøjelse at samarbejde med dem.”
Læs mere

Balder Vendt-Striim
360job

0 (62)

“På ganske få dage har Keysones skaffes 360job adskillige interesserede investorer på trods af Covid-19 krisen. Investorerne bekræfter at netop vores produkt passer som fod i hose i forhold til hvordan jobmarkedet udvikler sig både nu og det næste lange stykke tid. Vi var ALDRIG nået hertil uden Keystones.”

Mikkel Nybo Andersen
Lifeguard Health

0 (64)

“Jeg er lige lykkes med at skaffe kapital til vores forretning, Lifeguard Health ApS via Keystones netværket. Jeg kørte parallelt med to investornetværk, men Keystones leverede varen til fulde. Deres forløb var skræddersyet til vores behov, inkluderede både fysisk og online præsentation og ikke mindst personlig guidance. Tak for hjælpen Kenneth, Jan, Frederik og resten af teamet.”
Læs mere

 

Thomas Lethenborg
Monsenso

0

“Keystones netværket er en fantastisk platform for kontakt til relevante investorer til tegning i forbindelse med børsintroduktioner. Vi var meget tilfredse med de velbesøgte og veltilrettelagte webinarer og den store interesse, som deltagerne viste”
Læs mere

 

Villads Sørensen
SOWA

0 (1)

“Det lykkedes, og vi fik både finansviden ind, men også investorer med forretningsmæssig erfaring og endda forretningsmæssig erfaring specifikt fra lydbranchen. Det var helt klart en succes!”
Læs mere

 

Bettina Berg
PetDK

petdk

“Jeg tilmeldte mig også tv-programmet Løvens Hule, og var også kommet igennem nåleøjet, men valgte at springe fra i sidste øjeblik, da jeg var kommet ind i en god proces med Keystones”
Læs mere

 

Thor Grønlykke
Spraino

spraino

“Investeringsprocesserne tager ellers lang tid og er tunge, og i den sammenligning har det været let og hurtigt med Keystones. Og det er jo virkelig rart, når man sidder med min hat. Så det betyder bare, at vi har haft tid til at holde fokus på kerneopgaven: At udvikle forretning”
Læs mere