NYT KURSUS 2021

Bootcamp om notering på vækstbørsen


Bliv en del af et accelereret læringsprogram hvor landets førende IPO-eksperter gør dig fortrolig med de essentielle værktøjer på rejsen mod vækstbørsen. Indenfor en måned af 3 intense sessioner arbejder vi på at gøre dig, dit team og din virksomhed afklaret med om børsnotering er den rette strategi – og i givet fald give dig en stærk værktøjskasse med på vejen.

 

 

 

 

Modtag detaljeret
program på mailNu kan du blive trænet af Danmarks førende eksperter i vækstbørsen

og effektivt styrke dit IPO-netværk med +20 nøglepersoner. Mød nogle af dem her:

 

TENDENS

IPO-kompetencer er en mangelvare

Det seneste år er der noteret et rekord antal teknologi-virksomheder på vækstbørsen og flere hundrede står lige nu og overvejer om børsnotering er den rette vej frem. Bliv én af de få, som har indsigten og som de andre spørger til råds.

Skærp strategien

Er vækstbørsen den rette vej frem? Bliv klar – eller afklaret

Øg chancerne for succes

Gå velforberedt hjem med et nyt IPO-netværk og en mere attraktiv case

Giv professionel IPO-sparring

Giv hands-on indsigt i processen før, under og efter notering

Løs konkrete cases

Lær fra praktiske cases med konkrete udfordringer og løsninger

 

image_2021-06-29_154218

 

 

 

DERFOR

Alle børsnoteringer skal starte et sted

Hvor kommer væksten fra? Hvordan skaber vi afkast til investorerne? 9 ud af 10 startups kæmper med svaret. Samtidig beder de investorer om at blive bundet på ubestemt tid. Men børsvejen er blevet realistisk for mindre virksomheder og åbner unikke muligheder. Det er stadig som nyt land og det bliver mødt med både håb og tvivl. Derfor har vi samlet branchens bedste kræfter for at hjælpe dig med at sætte kursen. Vi tror på, at oplysning er vejen frem. Et veluddannet marked er et velfungerende marked.KURSUSBEVIS

Få papir på dine IPO-kompetencer

Børsnoteringer er ikke en kunst men et håndværk alle kan lære. Vi tager dig bag kulisserne og lærer dig om forberedelserne du skal gøre dig, faldgruberne du skal undgå og strategierne til at opnå en succesfuld transition fra unoteret til noteret selskab.

 

 Undervisere på topniveau
 Praktisk case-arbejde
 Best practice-inspiration
Gruppe-arbejde

 

 

SIGNALVÆRDI

Få et nyt kvalitetsstempel

Hvornår kan virksomheden kalde sig en “pre-IPO-case”? Efter IPO Bootcamp har du svaret. Ikke nok med det. Du kan tilbyde omverden en slags kvalitetssikring af din IPO-case. Brug vores mærkat på din hjemmeside, præsentationsmaterialer eller personlig LinkedIn-profil og styrk signalværdien over for investorer, kunder og samarbejdspartnere.

 


 


UDBYTTE

Hvorfor deltage? 5 værdiskabende fordele

1. Maximér fundingrunder og valuation ved hjælp af en stærkere IPO-strategi
2. Optimér dine chancer for en succesrig pre-IPO og børsnotering
3. Er du investor? Bliv bedre til at spotte vindere og tabere i IPO-markedet
4. Forkort exit-horisonten for din portefølje
5. Er du rådgiver? Sælg bedre rådgivning på området

Plus! Vi ved, at du har travlt. Heldigvis behøver du hverken rydde arbejdsdagen eller weekenden. Det er eftermiddag- og aftenskole fra kl. 15-21 på hverdage.

Stadi

“For en lille virksomhed er det altid svært at konkurrere med de største virksomheder, men det har man mulighed for som børsnoteret selskab”
Michael Stadi, CEO i FOM Technologies

Læs interview: 3 grunde til at vi valgte børsnotering


DISCIPLINER

Bliv trænet af landets førende eksperter indenfor:

Værdiansættelse 
Investor kommunikation
 Prospektskrivning
Nyeste forskning og tendenser
 Erfaringer fra gode/dårlige cases
 Noteringsprocessen
 Børsret og spilleregler
 Governance
 Bookbuilding
 IPO-analyse og investering
 Beskatning
Og meget mere…


Vi er med dig hele vejen

Aktierne tegnes måske i fremtiden. Men vejen tegnes i dag.


IPO Bootcamp

Når som helst

pre-IPO

1-3 år før notering

Fortegning

2-3 mdr. før notering

Tegning

1 måned før notering

Børsnotering

Tidspunkt 0

MÅLGRUPPE

Hvem er kurset henvendt til?

Kurset henvender sig til aktører i økosystemet med interesser i børsnoteringer på vækstbørserne First North, First North Premier og Spotlight.

 

Stiftere/teams, der overvejer eller har ambitioner om IPO-vejen
Rådgivere i IPO-forberedelsesprocessen
Bestyrelsespersoner, der har interesse for/er i en bestyrelse med IPO-ambitioner
Business Angels
Investorer der er interesseret i at investere før, under eller efter IPO-tidspunktet
Kapitalformidlere, der er engageret indenfor børsnotering
Startup-bestyrelser, der har retning mod børsnoteringimage_2021-06-29_154420

PROGRAM

Kursets opbygning

Der er afsat god tid til networking samt gruppe-arbejde og konkrete cases – alle dagene. Du kan modtage et mere detaljeret program på mail – med forbehold for at det finpudses løbende frem mod kampstart.

 

DAG 1: pre-IPO

Pre-IPO

På første dag af IPO Bootcamp, får du et fagligt basisfundament og bliver trænet i at indgå i praksis i et pre-IPO forløb.

 

Hovedmoduler:

Modul 1: Introduktion til vækstbørsen som finansieringskilde
Du bliver bl.a. kvalificeret til at besvare grundlæggende strategiske spørgsmål om formålet med at gå på vækstbørsen. Hvad er fordele og ulemper i forhold til alternativerne? Hvad er forskellen mellem at være noteret og unoteret? Hvilke børser skal man vælge?

Modul 2: Governance og de vigtigste juridiske basisspillerregler
”Orden i penalhuset” er et af de klassiske udtryk om den forberedelsesproces, der foregår som opvarmning til en børsnotering. Du introduceres til grundlæggende børsret og regulering. Vi tager bl.a. fat i prospektforordningen og markedsmisbrugsforordningen og belyser juridiske forskelle mellem at være unoteret, noteret på en vækstbørs eller hovedbørs.

Modul 3: Børsmodningsprocessen og skattemæssige aspekter
Når beslutningen om børsnotering er truffet venter der et væld af beslutninger om valg af rådgivere, kapitalstrategi, ejerbogens sammensætning og meget andet. Vi giver et overblik over økosystemet og dykker ned i gode og dårlige case eksempler. Du får også et overblik over de skattemæssige implikationer, da de er særdeles vigtige at forstå og gennemtænke for alle involverede i ejerkredsen.

 


DAG 2: IPO

IPO

På anden dag af IPO Bootcamp lærer du at analysere startups og scaleups i et IPO-perspektiv – herunder de vigtigste forberedelsestrin omkring selve udførelsen af en børsnotering.

 

Hovedmoduler:

Modul 4: Børsmodenhed og lederskab
Bliv skarpere på hvad der skaber det gode match mellem en virksomhed og vækstbørsen. Med udgangspunkt i konkrete cases kommer vi ind på en lang række spørgsmål om det altafgørende lederskab, forretningsmodellen, teknologien, teamet og samfundsdagsordner.

Er casen moden til en notering?

Modul 5: Værdiansættelse – value drivers og rejsen fra unoteret til noteret virksomhed
Der er væsentlige forskelle på værdiansættelse af unoterede og noterede aktier. Vi starter forskningsbaseret og ser nærmere på de grundlæggende forhold, der påvirker værdiansættelsen. Derudover får du indspark fra konkrete cases og også indsigt i de professionelle aktørers holdninger og metoder.

Modul 6: Børsprospekt og noteringsprocessen – transparrens, validering, hårde og bløde krav
Lær hvad der definerer et stærkt børsprospekt. Forstå de primære kvalitetskriterier og kendetegn ved ”det gode børsprospekt”. Bliv skarpere på, hvordan investormaterialet opnår validering både hos store ankerinvestorer og små retail-aktionærer – og rolle og ansvarsfordelingen i udarbejdelsen af prospektet.


DAG 3: post-IPO

Post-IPO

På sidste dag af IPO Bootcamp klæder vi dig på til livet på vækstbørsen. Du lærer om at stå stærkt i rampelyset og rustes til at tage de svære diskussioner – f.eks. om god skik.

 

Hovedmoduler:

Modul 7: Kommunikation og investor relations – stringens, transparrens og regelmæssighed
Få konkrete værktøjer til både at tackle udfordringerne og udnytte styrkerne ved at være i berøring med de mange nye interessenter, som børsnoteringen skaber. Stringent, transparent og regelmæssig kommunikation om både gode og dårlige nyheder er altafgørende for at pleje investorer og interessenter.

Modul 8: Livet på vækstbørsen
Hvordan vil du bidrage til at virksomheden får et godt liv på vækstbørsen? Vi gennemgår nogle vigtige punkter om cyber-sikkerhed, datauniverser og digitale løsninger, beredskab og krisehåndtering i praksis.

Modul 9: God skik og best practice
I den sidste del af kurset samler vi op på hele kurset med et ekspertpanel, der udfordres med inddragelse af konkrete cases og skarpe spørgsmål fra moderator og kursusdeltagere.


Modtag detaljeret
program på mail


Tilmelding

DKK 19.500,-

eksklusiv moms

 

Hold 1 er lukket for tilmeldinger.
Bliv underrettet hvis vi åbner hold 2.
Tilmeld nu

Tid og sted

Det er endnu ikke besluttet hvor og hvornår næste kursus afholdes. Download program eller tryk “Tilmeld” for at forblive opdateret.

 

Om Keystones

Keystones er Danmarks største netværk indenfor investering af kapital og kompetencer på hele rejsen fra startup til børsnotering. Netværket består af +500 investorer, erhvervsledere og kommercielle ildsjæle, som brænder for iværksætteri. Her kan du blive medejer, bestyrelsesmedlem eller leder i et startup og få relevant undervisning om investering i startups og scaleups fra de mest rutinerede på området. Vi introducerer årligt +80 cases, hvor du kan bruge dine erfaringer til at skabe værdi. Få adgang til alle cases online via medlemsplatformen eller mød iværksætterne til faciliterede pitch-møder lige så ofte, det passer dig. Vil du også gøre en forskel? Læs mere om medlemskab her


KONTAKT

Har du spørgsmål?


Skærmbillede-2015-09-18-kl.-11.31.54-350x350

Kenneth Larsen
CEO, Keystones
kl@keystones.dk
Tlf. 24 25 17 44

 

 


image_2021-06-29_121545
Anni Haraszuk
Program Manager
anha@keystones.dk
Tlf. 21 70 02 80


Bliv kontaktet