Kom godt i gang i netværket

Start rejsen med 3 simple trin

1. TRIN
60 minutters indflyvning – online

Din indflyvning i netværket er afgørende for, at du får et succesfuldt og professionelt forløb i Keystones. Vi afsætter en time til intens gennemgang af netværkets metoder, systemer, medlemsplatform, politikker, forventningsafstemning samt praktiske spørgsmål.

Vi skal bl.a. gennemgå:

  • Introduktion til netværket
  • Sådan kommer du godt i gang
  • Proces fra screening til deal
  • Q&A

2. TRIN
Bliv introduceret til konkrete cases som netværket er i indgreb med – her og nu

Alt mellem 10 og 20 startups kan være i proces med medlemmerne på det tidspunkt, du lander hos os. Nogle af virksomhederne er først lige blevet introduceret for nyligt. Andre står midt i opfølgningsmøder, due diligence, forhandling eller er helt fremme ved closing. Kort tid efter introen kan du logge på igen og få sekretariatets og medlemmernes opdatering om de mest højaktuelle cases, som søger kapital og kompetencer. Således kan du hurtigt komme i gang og nemt koble dig direkte på en eller flere processer via vores medlemsplatform, som du vil lære om.

3. TRIN
Tag 6-timers basiskursus: “Introduktion til investering i startups”

Kan du ikke vente med at komme igennem hele vores kursus-program for året? Så er du ikke den eneste. Som noget nyt har vi lanceret et intensivt basiskursus, hvor vi har komprimeret 15 timers kursus ned på 6 timer. Vi samler op på de essentielle værktøjer og discipliner, du skal have med på rejsen fra startup til exit. Kurset er målrettet et stærkt hold startups og investorer. Det inkluderer fuld forplejning og koster DKK 2500,- inkl. moms.

Læs mere

Har du spørgsmål?

Keystones
+45 88 70 87 00

info@keystones.dk