Webinar: Sådan bygger vi virksomheder i Keystones

Over 20 års erfaringer kogt ned på 30 minutter

 Er du også en kom­mer­ciel ild­sjæl, som bræn­der for startups, vækst og iværk­sæt­teri? Kom bag kulisserne på Danmarks største netværk for investorer i startups og hør hvordan du også kan blive medejer af nye virksomheder i vækst.

 

Hør om Key­stones netvær­ket og hvor­dan vi arbe­jder med star­tups til dagligt, om kar­ri­eren som startup exec­u­tive, startup investor og om at drive virk­somheds­byg­geri på fuldtid eller som fritidss­port. Vi deler prak­tiske erfaringer om alt fra angel invester­ing med min­dre beløb til sweat equity aftaler, ledelses- og bestyrelsesar­be­jde i star­tups, kap­i­tal­land­sk­a­bet i Dan­mark og meget mere.

Om Keystones

Med over 500 medlemmer er Keystones Danmarks største netværk for investorer i startups. Siden år 2001 har vi tilført risikovillige kompetencer og kapital til danske startups. Vores medlemmer er investorer, erhvervsledere, business angels og kommercielle ildsjæle, som brænder for at bygge virksomheder.

Se vores portefølje her

Hvem er infomødet målrettet?

– Du er en kom­mer­ciel ild­sjæl, som bræn­der for iværk­sæt­teri
– Du har op til flere års solid erhvervserfaring
– Du søger ny inspiration og erfaringer i startup-verden på vegne af din virksomhed og/eller dig selv og din karriere
– Du har overvejet involvering i startups f.eks. som medlem af bestyrelse, advisory board, investor, medstifter eller som en del af den daglige ledelse.


TEMAER:

Derfor er Keystones sat i verden
Udfordringen, som de fleste kommercielle ildsjæle døjer med og hvorfor de melder sig ind i Keystones. Baggrund og resultater.

Økosystemet for startups
Styr på alle aktørerne? Få et overblik over mindst 17 forskellige aktører, som præger økosystemet og hør hvordan Keystones samarbejder med dem strategisk.

Karrieren som virksomhedsbygger / “Startup Executive”
Hør hvad der kræves, hvilken type cases, vi arbejder med, hvordan man kommer bedst i indgreb med dem og hvilke konkrete medlemsprofiler, man kan lade sig inspirere af.

Hvordan vi bygger virksomheder
Erfaringer om processerne fra første henvendelse til virksomhedsbyggerne hopper ombord: Screening, kvalificering, præsentationsmateriale, værdiansættelse, medlemsmøder, aftalevilkår mm.

Åben Q&A
Vi holder åbent i chatten til alle spørgsmål er besvaret.